Kantoor verbouwen Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Het verbouwen van uw kantoor Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen kan een hele klus zijn. De kwaliteit moet bewaakt worden, de vakmensen moeten aangestuurd worden, en planning en coördinatie moeten perfect zijn. Als u tenminste op tijd en binnen budget klaar wilt zijn. De ervaring en expertise van uw verbouwingsbedrijf zijn daarom belangrijk. Dit is de reden waarom wij geregeld worden ingeschakeld voor het verbouwen van kantoren: wij zijn hierin gespecialiseerd en regelen alles voor uw kantoor. Het resultaat? Perfect.

Garantie op het verbouwen van uw kantoor

Wij bieden volledige tevredenheid voor al onze klanten. Elk detail en elk onderdeel in uw kantoor wordt tot in de puntjes verzorgd, volgens afspraak. Dit is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in het verbouwen van kantoren in Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen. In deze omgeving weten wij precies wie de betrouwbare vakmensen zijn. Zij leveren de hoogste kwaliteit in al hun werkzaamheden tijdens het verbouwen van een kantoor. Wij sturen ze voor u aan en ontzorgen u zo volledig.

Wat voor kantoor verbouwen?

Geen kantoor is hetzelfde. Ook niet in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen. De ene inrichting is ouder dan de andere. Zo vertoont een kantoor gebreken, moet het opnieuw ingericht worden, of heeft een compleet andere indeling of zelfs stripbeurt nodig. Voor het verbouwen kan dus van alles nodig zijn. Denk aan het verwijderen of zetten van tegels, spiegels, wanden en plafonds, of het installeren van sanitair, keukens, leidingwerk, elektra en alarmen. Wij verzorgen het allemaal. U hoeft hiervoor niets te doen, behalve het resultaat bewonderen.

Ruime keuze

Natuurlijk heeft u zo uw eigen ideeën voor het verbouwen van uw kantoor. Voor de stijl, de indeling, en zeker ook de kosten. Daarom heeft u bij ons ruime keuze uit diverse producten. Wij leveren alles, van basisproducten tot de meest exclusieve designs. Rekening houden met uw budget, adviseren wij over de meest geschikte oplossingen voor het verbouwen van uw kantoor. Neem hiervoor contact met ons op, of bezoek onze showroom in Maassluis, als u in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen gevestigd bent.

De beste mensen voor het verbouwen van uw kantoor in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen

Bij ons profiteert u van het vakmanschap van de beste vaklieden uit Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen. Dankzij onze 20 jaar ervaring met het verbouwen van kantoren, hebben wij een divers en groot netwerk opgebouwd. Dit zijn aannemers, monteurs en andere specialisten met een bewezen staat van dienst in het verbouwen van kantoren. De kwaliteit, duurzaamheid en afwerking van hun werkzaamheden zijn dan ook perfect te noemen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐