Kantoor verbouwen Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Als u uw kantoor laat verbouwen in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen, wilt u niet voor verrassingen komen te staan. U zoekt simpelweg de oplossing die het best bij u past. Op maat en uitgevoerd door de beste specialisten. Binnen een vaste planning, met een makkelijke organisatie. Dit is de service die wij al 20 jaar leveren in deze regio. Alles voor het verbouwen van kantoren verzorgen wij onder één dak. Met volledige tevredenheidsgarantie. Meer weten? Neem nu contact met ons op!

Alles voor verbouwen

Wat is er nodig voor het verbouwen van uw kantoor? Wilt u uw inrichting simpelweg een opknapbeurt geven? Heeft u nieuw schilderwerk nodig, nieuw projecttapijt, of een nieuw plafond? Voor alle kantoren schakelen wij de beste specialisten van Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen in. Moet er meer gebeuren zoals een complete herindeling van uw kantoorruimtes? Of een complete stripbeurt? Ook dit regelen wij tot in de puntjes. Hierbij blijven wij uw vaste aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk!

Verbouwen zonder zorgen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij het verbouwen van kantoren in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen garanderen wij 100% tevredenheid. Deze garantie kunnen wij geven dankzij onze jarenlange ervaring in kantoorverbouwingen. Omdat wij al 20 jaar alles van A tot Z verzorgen, is er geen ruimte meer voor verrassingen. Daarnaast hanteren wij voor het verbouwen van uw kantoor zoveel mogelijk vaste prijzen. U zult dus nooit zomaar verrast worden door hogere kosten.

Verbouwen is maatwerk

U heeft zo uw eigen ideeën en wensen voor het verbouwen van uw kantoor. Bijvoorbeeld voor uw kantine, de entree van uw kantoor, of een willekeurige andere ruimte. Uiteraard heeft u hierover vragen, en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verbouwen. Hierover krijgt u bij ons gratis advies, en een offerte op maat. Neem hiervoor nu contact met ons op.Of bezoek onze showroom in Maassluis, op korte rijafstand van Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen. Hier kunt u meteen al onze verschillende producten bekijken en vergelijken.

Hoe verbouwen wij uw kantoor in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen?

Wij kunnen alles verzorgen voor uw kantoor in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen. Alle werkzaamheden voor het verbouwen van uw kantoor worden uitgevoerd door ervaren vaklui. Enkele voorbeelden van deze mogelijke werkzaamheden zijn het vervangen, plaatsen, installeren en monteren van:

  • Binnenwanden/glaswanden
  • Alarmsystemen
  • Keukens, toiletten, doucheruimtes en leidingen
  • Systeemplafonds/verlaagde plafonds
  • Project-tapijten en pvc-tapijten
  • Elektra
  • Wandafwerking
  • Scheidingswanden
  • Armaturen

 

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee