Kantoor verbouwen in Maassluis, Maasland en Maasdijk

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor verbouwen in Maassluis, Maasland of Maasdijk? Kies dan voor een specialist, of het nu gaat om een specifieke klus of een compleet project. Want wij regelen alles onder één dak. Zo hoeft u niet op zoek naar de beste aannemers in uw buurt: die regelen en coördineren wij allemaal. Zo wordt uw kantoor tot in de puntjes verzorgd. Netjes op tijd, binnen budget. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Expertise in kantoren verbouwen

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in onder andere kantoren verbouwen in de regio Maassluis, Maasland en Maasdijk. Hierdoor hebben wij een fantastisch netwerk opgebouwd. Dit zijn de beste schilders, keukenspecialisten, elektriciens, loodgieters en andere vakspecialisten uit de verre omgeving. Het resultaat is dus altijd een perfecte verbouwing naar volle tevredenheid.

Wat kunnen wij doen voor u in Maassluis, Maasland en Maasdijk?

Wij regelen alle werkzaamheden voor het verbouwen van uw kantoor in Maassluis, Maasland of Maasdijk! Wilt u uw kantoor, of meerdere kantoren, laten strippen en verbouwen? Hierin hebben wij ruime ervaring, vanuit vele projecten voor diverse opdrachtgevers. U kunt hierbij denken aan het installeren van keukens, (glazen) wanden,  schuifwandkasten, vloeren, inbouwapparatuur, etc.. Geen specialisatie die wij niet in huis hebben!

Maatwerk in kantoren verbouwen

Natuurlijk heeft u zo uw eigen wensen voor het verbouwen van uw kantoor in Maassluis, Maasland of Maasdijk. Zoals ideeën voor een bepaalde kleur of afwerking, een nieuwe entree of kantine, of een gehele verdieping die wel wat speciale zorg kan gebruiken. Of misschien wilt u de indeling compleet veranderen. Wij bespreken het allemaal graag met u. Onze adviseurs denken met u mee en geven deskundig advies. Neem hiervoor nu contact met ons op. Of bezoek onze showroom in Maassluis, vlakbij Maasland en Maasdijk!

Alles voor uw kantoor

Welke werkzaamheden wij precies uitvoeren tijdens het verbouwen van kantoren? Wij strippen en verbouwen complete kantoorvloeren, kantines, hallen, trappen, toiletten, douches en nog veel meer. Hierbij installeren of vervangen ook wij plafonds, vloerbedekkingen, wanden, leidingen, elektra en zelfs alarmsystemen. Wat wat u maar nodig heeft om tijdig en binnen budget klaar te zijn met uw kantoor.

Offerte voor het verbouwen van uw kantoor

Wij stellen graag een voordelige offerte voor u op. Deze zal geheel aansluiten op al uw wensen. Hierin wordt alles helder gespecificeerd, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee