Kantoor verbouwen Schipluiden, Delft en Delfgauw

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor verbouwen in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Kies dan voor de specialist die alles voor u regelt. Zo heeft u maar één aanspreekpunt, met wie u snel en gemakkelijk overlegt, en alles perfect wordt geregeld. Dus geen verschillende partijen voor wie u alles moet coördineren. Wij geven u de beste oplossing die past bij uw wensen, budget en kantoor. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies.

Kantoren verbouwen op maat

Uiteraard heeft u zo uw eigen wensen voor het verbouwen van uw kantoor in Schipluiden, Delft of Delfgauw. Voor ons is dit niet alleen ‘geen probleem’, maar is het de basis van onze service. Want wij verzorgen maatoplossingen voor alle soorten kantoren. Dus of u uw kantoor of kantoren nu cosmetisch wilt laten verbouwen, of u uw gehele kantoor wilt laten strippen voor een structurele verbouwing, wij regelen het tot in de puntjes. Kom ook eens kijken in onze showroom in Maassluis en doe inspiratie voor uw project.

Alle werkzaamheden!

Wat heeft uw kantoor in Schipluiden, Delft of Delfgauw nodig? Moeten er nieuwe binnenwanden of glaswanden worden geïnstalleerd? Moeten er nieuwe toilet- en/of een doucheruimte komen? Zijn daarvoor nieuwe leidingen nodig? Moet uw elektra hiervoor worden aangepast of worden aangelegd? Heeft u dan ook een nieuw alarmsysteem nodig?

Voor alle situaties verzorgen wij de nodige werkzaamheden. Hiervoor schakelen wij de beste installateurs, monteurs, schilders, elektriciens en andere vaklui in. Vanuit onze 20 jaar rijke ervaring in kantoren verbouwen, werken wij uitsluitend met specialisten die een bewezen staat van dienst hebben. Zij zullen uw kantoor precies naar wens verbouwen.

Meer weten over het verbouwen van kantoren in Schipluiden, Delft of Delfgauw?

Bent u in Schipluiden, Delft of Delfgauw gevestigd? Dan raden wij u een bezoekje aan onze showroom aan. Deze vindt u op steenworp afstand van uw locatie: in Maassluis! U krijgt hier deskundig advies over alles wat met het verbouwen van kantoren te maken heeft. Ook kunt u meteen de verschillende merken zien en vergelijken. Zo krijgt u een goed beeld van alles wat mogelijk is voor uw kantoor.

Tevredenheidsgarantie

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in Schipluiden, Delft en Delfgauw, verbouwen wij kantoren met garantie op volle tevredenheid. Wij verzorgen het verbouwen van uw kantoor hiervoor helemaal zelf. Zo profiteert u ook van vaste prijzen en komt u niet voor verrassingen te staan. Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee