Kantoor verbouwen Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor laten verbouwen in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? Dan heeft u vast al nagedacht over de verschillende partijen die u zou moeten inschakelen en coördineren. Een complex project, zeker als u constructiewerk, schilderwerk, loodgieterswerk en nog meer nodig heeft. Hiervoor zou u het liefst één aanspreekpunt hebben. Een specialist die hier jarenlange ervaring mee heeft. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dit in de regio Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

Alle werkzaamheden voor verbouwen

Wat er ook moet gebeuren voor het verbouwen van uw kantoor, het enige dat u hoeft te doen is ons inschakelen. Want wij ontzorgen u volledig en coördineren het gehele project van uw kantoor in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk e.o. Allemaal binnen het budget. Met schone en professionele oplevering. Wij garanderen dan ook 100% tevredenheid bij het verbouwen van al onze kantoren!

Met welke producten gaat u verbouwen in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk?

Gaat u uw kantoor verbouwen, dan wilt u zoveel mogelijk binnen budget blijven. Hierbij is onze flexibiliteit in producten van grote meerwaarde. Wij bieden onze klanten in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk daarom zowel uitstekende basisproducten als exclusieve design merken. Hierdoor kunt u ook uw inrichting perfect naar wens en budget samenstellen.

Kom langs in onze showroom

Bezoek ook eens onze showroom in Maassluis. Hier ziet u de producten die wij gebruiken voor het verbouwen van kantoren. Hier voert u ook een prettig gesprek met onze ervaren adviseur.

Met zekerheid uw kantoor verbouwen

U wilt duidelijkheid en zekerheid bij het verbouwen van uw kantoor in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk. Gelukkig bieden wij naast een brede keuze ook transparante offertes. Hierin staan de prijzen zoveel mogelijk vast. Zo zult u niet snel voor verrassingen komen te staan als u ons uw kantoor laat verbouwen!

Alles naar uw wens

U heeft zo uw eigen wensen. Nergens zijn deze zo belangrijk als bij het verbouwen van uw kantoor in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk. Het gaat hier immers om uw stijl, kleurstelling, kwaliteit, of zelfs indeling. Bij het verbouwen van uw kantoor kan dan ook veel komen kijken. Zoals het plaatsen en vervangen van sanitair, keukens, plafonds, wanden, vloeren, leidingen, elektra, alarmen en meer. Wij verzorgen het allemaal, zelfs het compleet strippen van uw kantoor. Hiervoor schakelen wij de beste vakspecialisten in!.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee