Kantoor verbouwen Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor verbouwen in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal? Voldoet de indeling niet meer aan uw huidige behoeften? Is de inrichting aan een renovatie toe? Of wilt u simpelweg moderniseren? Hiervoor kunt u bij ons terecht! Wij zijn uw deskundige specialist in het verbouwen van kantoren. Uw enige aanspreekpunt die alles voor u regelt!

Waarom samen met ons uw kantoor verbouwen?

Bij het verbouwen van uw kantoor komt een hoop kijken. De constructie van nieuwe muren, plafonds en andere onderdelen vereist dan ook de expertise van gespecialiseerde aannemers. Hetzelfde geldt voor de aanleg en installatie van sanitair, leidingen en keukens. Om het stucwerk en schilderwerk maar niet te vergeten. Alle verschillende specialisten die u hiervoor in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal nodig heeft, wilt u niet aansturen. Laat dit aan ons over. Zo bent u volledig ontzorgd, hoe u ook wilt verbouwen!

Voor iedere verbouwing een oplossing

Of het nu gaat om de verbouwing van een kantoor in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal: maatwerk is de oplossing. Zo krijgt u de beste en fraaiste oplossing, passend bij uw budget. Hiervoor bespreken wij graag met u uw wensen voor het verbouwen van uw kantoor. Op basis daarvan geven wij u persoonlijk advies en een offerte op maat.

Duidelijkheid bij het verbouwen

U wilt bij het verbouwen van uw kantoor of kantoren zekerheid. Over de kwaliteit van de werkzaamheden, maar ook over de hiervoor gebruikte producten. En natuurlijk wilt u precies weten wat dit gaat kosten. Daarom werken wij alleen met de beste merken en vakmensen uit Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Dit doen wij al 20 jaar voor het verbouwen van kantoren. Zodoende leveren wij ook extra duidelijke offertes, met daarin vast prijzen. Ook garanderen wij 100% tevredenheid over al onze afgeronde werkzaamheden.

Kantoor verbouwen in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal? Wel met de juiste producten

Met onze diverse producten en collecties bieden wij meer dan genoeg keuze. Zo kunt u uw kantoor helemaal laten verbouwen op uw eigen manier, binnen een vooraf vastgesteld budget. Hierbij heeft u keuze uit zowel basisproducten als exclusieve designproducten. Kom deze ook eens bekijken in onze showroom in Maassluis, die u snel bereikt vanaf Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal.

Alle werkzaamheden voor uw kantoor

Wij verzorgen alle soorten werkzaamheden voor het verbouwen van uw kantoor. In Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal worden wij regelmatig ingeschakeld voor het plaatsen, monteren, installeren en renoveren van binnenwanden, toiletten, systeemplafonds, vloeren, alarmsystemen, keukens, elektra en nog veel meer. Wij verzorgen dit ook graag voor uw pand!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee