Kantoor verbouwen Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor verbouwen in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen? Laat dat maar aan ons over. Hierin hebben wij al 20 jaar ervaring. Zo kunt u bij ons rekenen op een gestroomlijnde organisatie. Wat er ook moet gebeuren voor uw verbouwing, wij laten dit uitvoeren door de beste vakspecialisten uit de branche. Hierbij zijn wij uw enige aanspreekpunt. Zo is het verbouwen van uw kantoor overzichtelijk en dus een prettige ervaring. Neem hiervoor nu contact met ons op, en vraag onze vrijblijvende offerte aan.

Uw kantoor verbouwen binnen uw budget en planning

Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor alle werkzaamheden bij het verbouwen van uw kantoor in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen. Contact met tientallen verschillende specialisten is voor u dus niet nodig. Wij ontzorgen u volledig. U hoeft alleen met ons te schakelen. Dit is wel zo makkelijk en voordelig omdat er geen tijd verloren gaat. Dankzij onze ervaring in het verbouwen van kantoren, is er een perfecte coördinatie tussen alle partijen tijdens het verbouwen van uw kantoor.

Maatwerk in verbouwen in Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen

U heeft specifieke wensen voor uw kantoor. Deze wilt u verbouwen met uw eigen indeling, kleuren en producten. Hiervoor kunt u zorgen met ons maatwerk, waarbij u keuze heeft uit diverse basisproducten én exclusieve design-producten. Deze verschillende oplossingen voor kantoren kunt u bekijken in onze showroom in Maassluis, op korte rijafstand van Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. Hier helpen onze adviseurs u met deskundig advies, voor een helder beeld van uw mogelijkheden.

Ook een offerte op maat!

Vraagt u bij ons een offerte aan, dan maken wij deze op basis van uw specifieke wensen, en het budget voor uw kantoor in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen. Dit geeft u de zekerheid die zo belangrijk is tijdens het verbouwen van kantoren. De prijzen staan bij ons vast, zodat u achteraf en tijdens het verbouwen geen verrassingen krijgt. Die extra zekerheid heeft u altijd, hoe complex het verbouwen van uw kantoor ook wordt.

Oplevering na het verbouwen

Ook na de oplevering van uw kantoor wilt u kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit. Daarom werken wij alleen met de beste monteurs, installateurs en schilders van Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. Zij zorgen voor de perfecte afwerking van de verbouwing, zodat u volkomen tevreden bent met een professioneel kantoor. Hier kunt u de komende jaren trots al uw klanten, collega’s en andere bezoekers verwelkomen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee