Kantoor verbouwen Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wat zoekt u voor het verbouwen van uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Eén expert als aanspreekpunt! Want het verbouwen van kantoren kan snel complex worden. Zeker als meerdere specialisten aan het werk gaan. Denk aan aannemers voor uw montagewerk, installatietechniek, loodgieterswerk, schilderwerk of het strippen van uw kantoor of kantoren. Wij regelen dit allemaal. Tot volle tevredenheid dankzij onze 20 jaar ervaring. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Uw kantoor verbouwen binnen uw budget

Voor het verbouwen van uw kantoor in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht zoekt u natuurlijk ook naar zoveel mogelijk zekerheid. Daarom bieden wij u brede keuze in materialen en producten, die wij op heldere wijze uiteenzetten in onze offertes. De prijzen staan daarbij zoveel mogelijk vast. U zult dus nergens in het traject zomaar geconfronteerd worden met ongewenste verrassingen!

Perfectie in verbouwen

Voor het verbouwen van uw kantoor ontzorgen wij u volledig. Uw gehele project in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht verzorgen wij tot in de puntjes. Wat er ook moet gebeuren voor het verbouwen, of het nu gaat om het schilderen tot compleet strippen van uw kantoor, wij doen het naar wens en binnen het budget. Hierbij garanderen wij volledige tevredenheid. Het resultaat: een van A tot Z schoon en hoogwaardig afgewerkt kantoor waar u trots op kunt zijn. Een professionele plek voor al uw klanten, relaties en collega’s!

Welke werkzaamheden voor uw kantoor verbouwing in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht?

Hoe gaat u uw kantoor verbouwen? Wat komt hierbij kijken? Moeten uw keukenruimte, plafonds, wanden, vloeren, leidingen, elektra geplaatst of vervangen worden? Wat u ook nodig heeft, wij regelen het allemaal. Hiervoor schakelen wij onze beste vakspecialisten in van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Vanuit onze ervaring in het verbouwen van kantoren, werken wij met de beste mensen in de branche.

Verbouwen op uw manier

Uw persoonlijke wensen zijn uitgangspunt bij al onze werkzaamheden in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht. Heeft u al nagedacht over de gebruikte kleuren, producten en materialen in uw kantoor? Wij horen het graag, en tonen u wat hierbij de mogelijkheden zijn. Zoals onze uitstekende basisproducten, maar ook onze exclusieve designmerken. U bent van harte welkom deze te komen bekijken en vergelijken in onze showroom te Maassluis. Deze ligt op korte rijafstand van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Onze adviseurs staan u te woord met deskundige informatie en adviezen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee