Uw kantoor, uw visie: ons design in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Realiseer een inspirerend design voor uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis. Schakel ons in voor de perfecte werkomgeving. Hier is functionaliteit vanzelfsprekend en stijl aansprekend. Samen met ons creëert u een stijlvol kantoordesign dat uw identiteit en werkwijze weerspiegelt. Zo wordt uw bedrijf het toonbeeld van professionaliteit, een prettige werkplek voor uw medewerkers en een indrukwekkende ontvangst voor uw gasten. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Vorm en functie in harmonieus design voor het kantoor

Om al uw wensen en behoeften in het kantoordesign op te nemen, gaan wij graag met u in gesprek. Hierbij werken wij nauw met u samen om uw visie snel te realiseren, van de eerste schets tot de oplevering van het nieuwe kantoor. Vanuit onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en verbouwen van kantoren in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, begrijpen wij uw specifieke behoeften maar al te goed. Na een inspirerend intakegesprek creëren wij het design dat aansluit op uw visie.

Prettige werkwijze voor uw kantoordesign in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Kantoren Verbouwen brengt snelheid in uw project met een duidelijke strategie die u stap voor stap meeneemt. Zo houdt u overzicht en controle over het design en de realisatie van uw kantoor. U krijgt alleen updates waar u echt iets aan heeft, zonder onnodig jargon. Maar ook na de feestelijke opening van uw nieuwe kantoor, laten wij u niet aan uw lot over: zowel voor de details als het grote plaatje kunt u altijd rekenen op onze onverdeelde aandacht.

Kantoor-design met de hoogste kwaliteit

Of het nu gaat om een inspirerende vergaderruimte, chique ontvangstruimte, een flexibele werkplek, of een volledige kantooromgeving: wij creëren het perfecte design voor uw interieur. Bovendien werken wij met hoogwaardige materialen en producten van alle kwaliteitsmerken. Waar nodig besteden wij aandacht aan uw akoestiek, lichtinval en ergonomie. Hiervoor bekijken wij aandachtig uw kantoorruimte in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis en luisteren wij naar al uw wensen, waarop wij het ideale interieurplan baseren.

Een scherpe offerte op maat

Na het vrijblijvende gesprek bespreken wij al uw wensen en uw budget. Hierna leveren wij u een heldere en voordelige offerte die past bij al uw behoeften. Dankzij de heldere opbouw in deze offerte, ziet u meteen hoe de kosten zijn opgebouwd en welke materialen en meubels gebruikt zullen worden. Heeft u vragen over uw design of offerte? Neem dan gerust contact met ons op, of kom bij ons langs.

Bezoek onze showroom

Laat u ook eens inspireren door design in onze showroom in Maassluis. Bekijk daarnaast ook meteen onze afgeronde projecten op deze website. Met plezier vertellen wij u meer over de verschillende mogelijkheden voor uw kantoordesign. We geven u een rondleiding door de showroom en tonen u alle diverse interieurconcepten. Zo bent u goed op de hoogte van de mogelijkheden.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee