Kantoor verbouwen Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor verbouwen in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp? Dan zoekt u een oplossing op maat. En natuurlijk het liefst één aanspreekpunt. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Deze rol vervullen wij al jaren, waardoor wij van alle markten thuis zijn. Bovendien passen al onze diensten bij uw budget, omdat wij werken met zowel basisproducten als design-producten. Zo krijgt u altijd het beste voor uw budget.

Alle werkzaamheden voor verbouwen

Voor het verbouwen van uw kantoor in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp verzorgen wij alle werkzaamheden. Denk aan het plaatsen van systeemplafonds/verlaagde plafonds, projecttapijt, scheidingswanden, binnenwanden, glaswanden, elektra, alarmsystemen, armaturen, keukens, toiletruimten, doucheruimten en nog veel meer. Moet uw kantoor voor de verbouwing eerst compleet gestript worden? Ook dat is voor ons geen enkel probleem!

Op úw manier uw kantoor verbouwen in de regio Den Haag, Ypenburg, Nootdorp

Vanzelfsprekend heeft u specifieke wensen voor het verbouwen van uw kantoor. Denk aan de gebruikte materialen, producten en kleuren. Of de gehele indeling van uw kantoorruimte in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp: zoals de entree, toiletten, kantoor, keuken of kantine. Nog een goede reden voor ons te kiezen, want wij verbouwen kantoren op basis van de individuele wensen van de klant. Ook u krijgt een geheel op maat gemaakte offerte.

Voordeligste offertes van Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Wij bieden de beste oplossingen voor het verbouwen van kantoren in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp. Want onze offertes zijn duidelijk opgebouwd, en met vaste prijzen. Dus om welke werkzaamheden het ook gaat, u krijgt geen verrassingen als wij uw kantoor verbouwen!

Ruime ervaring in binnenverbouwingen

In de omgeving van Den Haag, Ypenburg en Nootdorp staan wij bekend als dé betrouwbare partner in verbouwingen. Dankzij onze 20 jaar ervaring in het verzorgen van talloze verbouwingen voor het kantoor, hebben wij brede ervaring opgedaan in alle werkzaamheden die horen bij het verbouwen van kantoren. Denk aan het installeren & monteren van (systeem) plafonds, glazen wanden, vloeren, keukens, badkamers, tegels, schuifwandkasten en inbouwapparatuur.

Waarom wij?

Niet zelden groeit het verbouwen van een kantoor in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp uit tot een groot of zelfs complex project. Hierbij maakt een specialist enorm veel verschil. Uw grootste voordelen:

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Verschillende partijen die goed gecoördineerd samenwerken
  • Een oplossing passend bij uw budget
  • Een schone oplevering van A tot Z
  • Volledige ontzorging
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee