Professioneel uw kantoor verbouwen in Vlaardingen of Schiedam?

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor professioneel laten verbouwen in Vlaardingen of Schiedam? Dat is onze specialisatie. Of het nu gaat om een complete verbouwing, of bepaalde werkzaamheden die hierbij horen. Wij ronden alles snel, vakkundig en voordelig af. Dat is het voordeel van werken met één partij. U hoeft dus niet met diverse aannemers te schakelen. Dit doen wij voor u. Wij leveren uw kantoor of kantoren perfect afgewerkt op. Op tijd en binnen budget.

Maatwerk in kantoren verbouwen

Ongetwijfeld heeft u zo uw eigen ideeën voor het verbouwen van uw kantoor in Vlaardingen of Schiedam. Misschien is er in sommige ruimtes meer werk nodig dan in anderen, of heeft u een specifiek beeld voor het eindresultaat van uw kantoor. Dit alles bespreken wij graag met u. Hierbij is een bezoekje aan onze showroom in Maassluis van meerwaarde. Hier krijgt u meer advies en informatie van onze adviseurs. Uiteraard kunt u hiervoor ook bellen of mailen.

Alle nodige werkzaamheden

Wat er ook nodig is voor het verbouwen van uw kantoor of kantoren, wij verzorgen het. Zo vervangen of installeren wij complete of gedeeltes van kantines, keukens, toiletruimten, binnenwanden, glaswanden, alarmsystemen, verlaagde plafonds, vloerbedekkingen en zelfs leidingwerk en elektra. Ook is het compleet strippen van uw pand mogelijk. Maar wat wij ook doen: wij zullen uw kantoor in Vlaardingen of Schiedam tijdig en passend bij uw budget verbouwen.

Ruime ervaring

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het verbouwen van kantoren. Hierin hebben wij uiteenlopende projecten in Vlaardingen en Schiedam afgerond. Bijvoorbeeld op het gebied van verbouwingen waarbij wij keukens, inbouwapparatuur, schuifwandkasten, badkamers en tegels vervingen. Een kleine stap dus naar onze algehele specialisatie: het verbouwen van complete kantoren!

De beste vakmensen van Vlaardingen en Schiedam

Wij werken uitsluitend met de beste specialisten van Vlaardingen en Schiedam. Vanuit onze ervaring hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd, zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is bij iedere verbouwing. Dus of het nu gaat om het schilderwerk, de montage van uw keuken, sanitair of apparatuur: het wordt allemaal tot in de puntjes geregeld door ervaren vakmensen. Wij gaan hierbij voor 100% tevredenheid voor uw kantoor.

Vrijblijvende offerte voor uw kantoor verbouwing

Wilt u een voordelige offerte, met een helder overzicht van alle werkzaamheden voor uw kantoor? Neem dan nu contact met ons op, of bezoek onze showroom. Wij stellen direct uw offerte op, die aansluit op al uw wensen en op uw budget. Zo weet u direct waar u aan toe bent, en waarom u voor ons kiest voor het verbouwen van uw kantoor/kantoren in Vlaardingen of Schiedam!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐