Kantoor verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor laten verbouwen door dé specialist van Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar zijn wij hier actief, in het verbouwen van alle soorten kantoren. Hierdoor zijn wij gewend een prettige en goed georganiseerde service te leveren. Hierbij blijven wij het enige aanspreekpunt, wat er ook nodig is voor het verbouwen van het kantoor. Wij schakelen voor u met de beste vakspecialisten van hun branche. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Uw kantoor verbouwen met maatwerk

Uw kantoor heeft natuurlijk een eigen aanpak nodig. U heeft immers uw eigen wensen en behoeften. Bijvoorbeeld over de indeling, de kleur, of de gebruikte producten. Hiervoor leveren wij altijd een passende oplossing, met ruime keuze uit uitstekende basisproducten én exclusieve design-producten. U kunt deze bekijken, vergelijken en bespreken met onze adviseurs, in onze showroom te Maassluis. Zo doet u meteen de nodige inspiratie op. Vanuit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker is deze showroom goed te bereiken.

Professionele oplevering

Wij werken voor het verbouwen van kantoren uitsluitend met de beste vakspecialisten. Zoals installateurs, monteurs en schilders uit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Zij zorgen voor de perfecte afwerking die uw verbouwing verdient, zodat u straks trots kunt zijn op de kwaliteit van uw kantoor. Een prettig en professioneel uitziend kantoor waar u nog vele jaren al uw klanten, collega’s en bezoekers kunt verwelkomen.

Zorgeloos uw kantoor in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker laten verbouwen

Vanuit onze jarenlange ervaring in het verbouwen van kantoren, regelen wij een perfecte coördinatie tussen alle betrokken partijen. U zult deze specialisten uit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker dus niet afzonderlijk hoeven aan te sturen. Dit doen wij voor u. Als vast aanspreekpunt ontzorgen wij u volledig, zodat het hele proces van het verbouwen van uw kantoor prettig en correct verloopt. Dit scheelt u veel tijd, kopzorgen en budget.

Zekerheid en duidelijkheid op maat

Wij geven u graag de zekerheid die zo belangrijk is bij het verbouwen van uw kantoor in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker. Daarom staan de prijzen bij ons vast, zodat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan tijdens en na het verbouwen van uw kantoor. Vraag bij ons een offerte aan, dan weet u zeker dat deze past bij de wensen, de planning en het budget voor uw kantoor!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee