Kantoor verbouwen Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Staat u op het punt om uw kantoor te verbouwen in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn van alle markten thuis. Daarnaast bieden wij zowel uitstekende basisproducten als exclusieve designproducten. Voor iedere klant dus een oplossing op maat, met één aanspreekpunt. Want dat is het makkelijkst bij het verbouwen van uw kantoor. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Waarom ons uw kantoor laten verbouwen?

Het verbouwen van uw kantoor in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk kan al snel uitgroeien tot een omvangrijk en complex project. Hierbij is het inschakelen van een expert in kantoren verbouwen raadzaam omdat u dan profiteert van de volgende voordelen:

  • Een enkel vast aanspreekpunt
  • Geen verschillende partijen aansturen
  • Complete ontzorging bij het verbouwen
  • Uw kantoor van A tot Z schoon opgeleverd
  • Voor ieder budget een oplossing

Kantoor verbouwen met enorm veel ervaring

Dankzij 20 jaar ervaring in het verbouwen van kantoren, staan wij in de omgeving van Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk bekend als dé specialist. Omdat wij door de jaren uiteenlopende verbouwingen hebben verzorgd zoals onder andere: vloeren, keukens, inbouwapparatuur, schuifwandkasten en tegels, is onze werkwijze ook geschikt voor het verbouwen van uw complete kantoor.

Uw kantoor in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk verbouwen op uw manier

Als u uw kantoor wilt verbouwen, heeft u natuurlijk zo uw eigen ideeën. Bijvoorbeeld als het gaat om de kleuren, de materialen en de indeling. Dit voor uw kantoorruimte, kantine, keuken, entree, of toiletten en sanitair. Daarom zoekt u een specialist die naar u luistert, en op basis van uw wensen een overtuigend plan op maat aanlevert. Alle reden om contact met ons op te nemen, want wij leveren de voordeligste offertes van Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk.

Alle werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden voor het verbouwen van uw kantoor in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk. Hierbij kunt u denken aan het compleet strippen van uw kantoor, maar ook het installeren en monteren van uiteenlopende onderdelen. Zoals binnenwanden, glaswanden, doucheruimtes, toiletruimtes, keukens, alarmsystemen, verlaagde plafonds, systeemplafonds, projecttapijt, scheidingswanden, armaturen, elektra, en nog veel meer.

Geen verrassingen achertaf

Wat wij ook voor u verzorgen tijdens het verbouwen van uw kantoor in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk, u kunt rekenen op een voorspelbaar project. Want wij bieden heldere offertes en hanteren daarin zoveel mogelijk vaste prijzen. U komt dus niet voor verrassingen te staan als u ons kiest voor het verbouwen van uw kantoor.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐