Kantoor verbouwen Nieuwerkerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Gaat u uw kantoor in Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel laten verbouwen? Kom niet voor verrassingen te staan: kies de oplossing die écht bij u past. Echt maatwerk, zodat u binnen uw budget en planning klaar bent. Dit werkt het beste als u maar één aanspreekpunt heeft. Een echte specialist, die vanuit aantoonbare ervaring en expertise al uw aannemers aanstuurt. Wij doen dit al meer dan 20 jaar, voor kantoren van uiteenlopende organisaties. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe gaat u verbouwen?

Hoe wilt u gaan verbouwen? Is uw kantoor toe aan een modernisering of algehele opknapbeurt? Is hiervoor nieuw schilderwerk nodig? Moeten er plafonds, wanden en vloeren geplaatst worden? Is er daarvoor ook een complete stripbeurt van uw kantoor nodig? Hiervoor regelen wij de beste vakmensen uit Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Wij regelen alles tot in de details.

Werkzaamheden voor het verbouwen wij uw kantoor?

Omdat wij gespecialiseerd zijn in kantoren verbouwen, is alles mogelijk. U kunt ons in Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel inschakelen voor alle werkzaamheden voor het kantoor. Denk hierbij aan de plaatsing, installatie, montage en vervanging van diverse onderdelen zoals:

 • Alarmsystemen
 • Armaturen
 • Elektra
 • Glaswanden en binnenwanden
 • Keukens
 • Leidingen
 • Projecttapijten en pvc-tapijten
 • Scheidingswanden
 • Toiletten en doucheruimtes
 • Verlaagde plafonds en systeemplafonds
 • Wandafwerkingen

Verbouwen zonder zorgen

Voor het verbouwen van uw kantoor in Nieuwerkerk, Capelle, of Krimpen aan den IJssel garanderen wij volledige tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Deze garantie is mogelijk dankzij onze vele jaren ervaring in het verbouwen van kantoren. Al 20 jaar verzorgen wij de diverse werkzaamheden die daarbij komen kijken. Zo is er geen ruimte voor verrassingen. Wij hanteren vaste prijzen voor het verbouwen van uw kantoor. Onverwacht hoge kosten mag u dus gerust vergeten.

Een kantoor verbouwen is maatwerk

Ongetwijfeld heeft u specifieke wensen voor het verbouwen van uw kantoor. Of het nu gaat om uw entree, sanitair, kantine of complete kantoorvloer. Wij denken graag met u mee. Hierbij is het ook interessant meer te weten te komen over de producten die u kunt gebruiken. Hiervoor bieden wij zowel uitstekende basisproducten als exclusieve design-producten. Deze kunt u in het echt bekijken en vergelijken in onze showroom te Maassluis, die goed bereikbaar is vanuit Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Hier kunt u ook meteen deskundig advies inwinnen van onze adviseur!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐