Kantoor verbouwen Monster, Poeldijk en Kijkduin

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Heeft u een kantoor in Monster, Poeldijk of Kijkduin dat uw wilt laten verbouwen? Dan zoekt u een bedrijf dat alles voor u regelt. Geen verschillende partijen die u moet aanspreken, en tot in de details aansturen. Slechts één specialist, die met u overlegt en daarna zelf alles tot in de puntjes regelt. Dat zijn wij: in deze omgeving verbouwen wij de fraaiste kantoren. Altijd op maat, met hetzelfde resultaat: een makkelijke verbouwing naar volle tevredenheid.

Kantoren verbouwen inclusief tevredenheidsgarantie

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze geleverde kwaliteit, dat wij volledige tevredenheid garanderen voor het verbouwen van uw kantoor. Dit is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in onder andere de regio Monster, Poeldijk en Kijkduin, waar wij na 20 jaar nog altijd druk zijn met binnenverbouwingen. Omdat wij het verbouwen van het kantoor van A tot en met Z verzorgen, voor vaste prijzen, zonder verrassingen, weet u precies waar u aan toe bent. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Het kantoor verbouwen op úw manier

U heeft natuurlijk zo uw eigen ideeën over het verbouwen van uw kantoor. Dat is voor ons geen probleem. Sterker nog: wij dragen altijd maatoplossingen aan voor kantoren en ruimtes. Wilt u voor het verbouwen uw gehele kantoor laten strippen? Denkt u aan een geheel nieuwe indeling? Of wilt u slechts muren en wanden laten opknappen? Wij denken graag met u mee. Neem hiervoor nu contact met ons op. Bezoek ook onze showroom in Maassluis, die u snel en makkelijk bereikt vanuit Monster, Poeldijk en Kijkduin.

Advies en informatie

Waarschijnlijk heeft u specifieke vragen over het verbouwen van kantoren. Woont u in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Bezoek ons dan in onze showroom in Maassluis. Hier spreekt u met onze deskundige adviseurs, over alles wat u wilt weten en wenst voor uw kantoor, en wat u nodig heeft voor het verbouwen.

Alles voor het verbouwen van uw kantoor

Wat is er nodig voor uw kantoor in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Wilt u bij het verbouwen nieuwe binnenwanden of glaswanden laten installeren? Zijn er nieuwe toiletten nodig? Of misschien een doucheruimte? Zijn er hiervoor ook nieuwe leidingen nodig? Moet hiervoor elektra worden aangelegd? En een nieuw alarmsysteem? Of bepaalde specifieke cosmetische aanpassingen, of armaturen en scheidingswanden? Geen probleem! Wij verzorgen alle nodige werkzaamheden. Hiervoor schakelen wij de juiste monteurs, installateurs, electriciens, schilders en andere experts in. Vanuit onze jarenlange ervaring in het verbouwen van kantoren, werken wij met de beste specialisten van Monster, Poeldijk en Kijkduin.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee