Kantoor verbouwen Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s Gravenzande

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u uw kantoor in Naaldwijk, Hoek van Holland of ‘s Gravenzande verbouwen? Dit kan een uitgebreid project worden. Zo moet de kwaliteit worden bewaakt, de verschillende specialisten moeten worden aangestuurd, en de planning en het budget moeten uiteraard ook worden bewaakt. Hiervoor zoekt u een ervaren verbouwingsbedrijf. In deze omgeving zijn wij de aangewezen partij. Al jaren worden wij hier ingeschakeld voor het verbouwen van diverse kantoren.

Verbouwen van uw kantoor door experts

Wij bezitten ruim 20 jaar ervaring in het verbouwen van onder andere complete kantoren. Hierdoor werken wij met de beste monteurs, installateurs, aannemers en andere experts uit de omgeving. Zo weet u zeker dat het verbouwen van uw kantoor precies gaat zoals u wilt. Heeft u speciale wensen, voor een project in Naaldwijk, Hoek van Holland, of ‘s Gravenzande, dat bijzondere aandacht verdient? Wij bespreken het graag en geven u gericht advies. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Alles voor het verbouwen van uw kantoor in Naaldwijk, Hoek van Holland of ‘s Gravenzande

Wat is er nodig voor uw kantoor? Het verbouwen van kantoren kan om alles gaan: tegels zetten, nieuwe leidingen aanleggen, plafonds installeren, spiegels ophangen, gas en elektra verzorgen, alarmsystemen installeren, en nog veel meer. Misschien moet uw kantoor in Naaldwijk, Hoek van Holland of ‘s Gravenzande eerst compleet gestript worden, voordat er overgegegaan kan worden tot het verbouwen. Daarom lopen wij graag alles met u na, en krijgt u een voordelige offerte op maat.

Passende oplossingen

Voor het verbouwen van uw kantoor zoekt u de beste producten voor de gunstigste prijs. Denk aan nieuw sanitair, tapijt, wanden en plafonds. Het moet allemaal passen in het huidige tijdsbeeld, maar ook in uw budget. Hiervoor bieden wij passende oplossingen. Van basisproducten, tot de meest exclusieve designs. In onze showroom in Maassluis, op steenworp afstand van Naaldwijk, Hoek van Holland, en ‘s Gravenzande, kunt u dit allemaal bekijken. Hier krijgt u ook deskundig advies van onze adviseurs.

Ervaring is de basis voor volledige tevredenheid

Bij het verbouwen van uw kantoor voeren onze specialisten alle werkzaamheden tot in de puntjes uit. Dankzij onze ervaring in het verbouwen van kantoren in Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s Gravenzande, zijn wij in staat volledige tevredenheid te garanderen. Alles wordt volledig volgens afspraak opgeleverd. Bovendien regelen wij alles voor u, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft. Zoekt u zekerheid bij het verbouwen? Zoek dan niet verder dan onze diensten!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Schiedam, Wateringen en Westerlee