Bedrijfspand verbouwen Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Wilt u uw bedrijfspand op de beste manier laten verbouwen, door dé specialist van Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn gewend een uitstekend georganiseerde en prettige service te leveren. Wij blijven tijdens het traject uw enige aanspreekpunt, waardoor het verbouwen van het bedrijfspand snel en volgens planning verloopt. De beste vakspecialisten uit de regio Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen zorgen dan voor het beste resultaat. Meer weten? Neem hiervoor nu contact met ons op!

Zonder zorgen uw bedrijfspand verbouwen

Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden. Hierdoor verzorgen wij een ideale coördinatie tussen de ingeschakelde aannemers. Zo hoeft u dus geen moeite te doen om alle afzonderlijke vakmensen uit Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen aan te sturen. Wij regelen alles tot in de puntjes. Deze manier van bouwen zal u veel tijd, geld en zorgen besparen, zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen werk!

Uw bedrijfspand in de regio Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen leeft op met maatwerk

Uiteraard heeft u zo uw eigen wensen voor het verbouwen van uw bedrijfspand. Bijvoorbeeld voor de nieuwe indeling, het kleurgebruik, en producten zoals inbouwmeubelen, tegels en vloeren. U heeft dus maatwerk nodig voor uw bedrijfspand in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen. Hiervoor leveren wij optimale oplossingen. Zoals producten van exclusieve designs, maar ook betaalbare alternatieven met een eveneens hoge kwaliteit. Kom deze eens bekijken en vergelijken.U kunt dan meteen het verbouwen van uw bedrijfspand bespreken met onze adviseurs. Bezoek hiervoor onze showroom in Maassluis.

Verbouwen met duidelijkheid en zekerheid

Bij ons staan alle prijzen zoveel mogelijk vast, waardoor u nooit geconfronteerd wordt met onverwachte verrassingen tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand. Wij weten vanuit onze jarenlange ervaring in het verbouwen hoe belangrijk het is om zekerheid te hebben. Een goede reden om bij ons een offerte aan te vragen, want daarin staat alles helder gespecificeerd, met zoveel mogelijk vaste prijzen. Het verbouwen van uw bedrijfspand in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen verloopt dan ook geheel naar wens, volgens planning, en binnen het budget.

Professioneel opgeleverd

Om er zeker van te zijn dat uw bedrijfspand perfect wordt opgeleverd, werken wij met de beste vakspecialisten van Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen. Denk hierbij aan installateurs, monteurs, schilders, timmerlui en elektriciens. Zo realiseren wij met het verbouwen de perfecte afwerking van uw bedrijfspand.U heeft dan een professioneel en comfortabel pand waarinu trots uw bezoekers, collega’s en klanten kunt verwelkomen!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.