Bedrijfspand verbouwen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Als u uw bedrijfspand gaat verbouwen in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk, wie schakelt u dan in? Onze verbouwingsexperts natuurlijk, want dan heeft u alles in één keer geregeld. Zo worden alle nodige aannemers en specialisten ingeschakeld en gecoördineerd, door een enkel aanspreekpunt. Niet alleen is dit makkelijk voor u, ook is het de beste oplossing voor uw planning en budget. Wij regelen dit vanuit jarenlange ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden. Neem hiervoor nu contact met ons op en vraag onze offerte aan.

Expertise in bedrijfspanden verbouwen in Wateringen, Kwintsheul, Rijswijk e.o.

Wij hebben een compleet netwerk opgebouwd van de beste specialisten. Dankzij onze 20 jaar ervaring, die wij hebben opgedaan in Wateringen, Kwintsheul, Rijswijk en omgeving, beschikken wij over de beste timmerlui, loodgieters, installateurs, monteurs, schilders, elektriciens en andere vakspecialisten. Hierdoor is ons resultaat altijd perfect, of het nu gaat om gedeeltelijk verbouwen of het compleet strippen en renoveren van een bedrijfspand.

Brede expertise in verbouwen

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met het verbouwen van uw bedrijfspand in de regio Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk! Vanuit onze jarenlange ervaring met zeer diverse projecten voor even diverse opdrachtgevers, komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Of het nu gaat om het verwijderen of installeren van kasten, deuren, vloeren, wanden of apparatuur, of het strippen en verbouwen van het bedrijfspand: wij doen het op professioneel niveau met hoogwaardig resultaat.

Wat uw bedrijfspand nodig heeft

Tot onze specialisaties hoort het strippen, verbouwen en herinrichten van complete bedrijfspanden, hallen, kantines, sanitair en nog veel meer. Hierbij hoort de installatie en vervanging van plafonds, wanden, vloeren, trappen, elektra, leidingen en ook alarmsystemen. Wat u ook nodig heeft voor het verbouwen van uw bedrijfspand in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk, wij regelen het snel, volgens afspraak, en passend bij uw budget!

Bedrijfspand verbouwen? Maatwerk werkt!

U heeft specifieke wensen voor uw bedrijfspand. U wilt deze verbouwen op een manier die past bij uw bedrijfsvoering, uw identiteit en de hedendaagse stijl. Hierbij passen specifieke afwerkingen, kleuren, materialen en producten. Hierover adviseren wij u graag. Onze specialisten denken met u mee en geven u passend advies. Bezoek hiervoor ook eens onze showroom in Maassluis, vlakbij Wateringen, Kwintsheul, Rijswijk. Of neem nu contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Heldere en voordelige offerte

Dankzij ons maatwerk en ons brede productaanbod, zijn wij in staat u een voordelige offerte aan te bieden. Hierin ziet u alles helder gespecificeerd onder elkaar staan, waardoor u precies weet waar u aan toe bent met het verbouwen van uw bedrijfspand in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk. Vraag deze offerte nu vrijblijvend bij ons aan!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.