Bedrijfspand verbouwen Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

U wilt uw bedrijfspand verbouwen in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal? Dan komt er in één keer veel op u af. Want u heeft zo uw eigen specifieke ideeën over het verbouwen. Bijvoorbeeld voor de afwerking, inrichting en indeling. Daarnaast wilt u voor alle werkzaamheden de beste mensen in huis halen, die binnen een strakke planning moeten worden aangestuurd. Wij zijn de partij die dit allemaal voor u regelt. Zo heeft u er zelf geen werk aan, en weet u zeker dat het verbouwen van uw bedrijfspand in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal probleemloos verloopt. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Bedrijfspand verbouwen: de werkzaamheden

U kunt ons voor alle specialismen inschakelen. Wij verzorgen alle werkzaamheden die horen bij het verbouwen van uw bedrijfspand in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal. Zoals loodgieten, elektrawerk, timmerwerk en sloopwerk. Maar ook de afwerking zoals het stucwerk, schilderwerk en kitwerk. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de levering, montage en installatie van uw kasten, meubels, keukendelen, inbouwapparatuur, vloeren en deuren. Kom deze en andere producten bekijken in onze showroom in Maassluis. Deze ligt niet ver van Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal.

Onze verbouw specialisten in de regio Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Wij werken met een eigen team van installateurs, monteurs, aannemers en andere vakmensen. Hierdoor zijn wij in staat voor alle werkzaamheden de hoogste kwaliteit te leveren in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Zo kunt u na het verbouwen trots zijn op uw nieuwe bedrijfspand: hierin kunt u zorgeloos al uw klanten, collega’s en relaties ontvangen. Door onze ervaring werken wij bovendien efficiënt, snel en voordelig.

Bedrijfspand verbouwen is uiteraard maatwerk

Wij zijn van alle markten thuis, en leveren de hoogste kwaliteit bij het verbouwen van uw bedrijfspand. Helemaal naar uw wens, mede dankzij de levering van onze hoogwaardige producten. Dit zijn basisproducten van uitstekende kwaliteit, maar ook design-merken van exclusieve kwaliteit. Zo bieden wij betaalbaar maatwerk voor iedereen in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Vraag nu onze voordelige offerte aan, waarmee u weet waar u aan toe bent bij het verbouwen van uw bedrijfspand!

Garantie op uw tevredenheid

U kunt bij ons rekenen op een professioneel resultaat, of het nu gaat om het gedeeltelijk of volledig verbouwen van uw bedrijfspand. Ons doel hierbij is uw volledige tevredenheid. Vanuit onze jarenlange ervaring is dit ons standaard resultaat. Hierdoor kunnen wij u meer garantie geven dan slechts de standaard productgaranties. Wij bieden u een volledige tevredenheidsgarantie. Dus regel nu uw perfecte verbouwing in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.