Bedrijfspand verbouwen Nieuwekerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Gaat u uw bedrijfspand verbouwen in Nieuwekerk, Capelle, of Krimpen aan den IJssel? Gebruik hierbij de expertise van onze organisatie. Vanuit meer dan 20 jaar ervaring beschikken wij over een deskundig team met specialisten. Hiermee verbouwen wij elk bedrijfspand volledig naar wens, met de hoogste kwaliteit. Bovendien blijven wij daarbij altijd binnen het budget. Daarbij heeft u slechts één aanspreekpunt. Onze organisatie organiseert en coördineert alle diverse aannemers die u nodig heeft in Nieuwekerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Betrouwbare kwaliteit – brede ervaring

Onze snelle en voordelige service is te danken aan onze brede ervaring. Wij bezitten jarenlange ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden in de hele regio Nieuwekerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel, waardoor wij een werkwijze hebben ontwikkeld met de hoogste kwaliteit. Deze staat aan de basis van onze volledige tevredenheidsgarantie, die ver voorbij de standaard garanties gaat. Zo bent u met ons zeker van uw zaak. Vraag onze vrijblijvende offerte aan en krijg een helder beeld van uw verbouwing.

Maatwerk in verbouwen van uw bedrijfspand

Natuurlijk heeft u zo uw eigen wensen en ideeën voor het verbouwen van uw bedrijfspand. Toch wilt u hierbij binnen het budget blijven, maar toch met de beste oplossing. Hierbij is ons maatwerk van grote meerwaarde. Wij zijn flexibel dankzij ons brede assortiment met producten voor verbouwen. Zoals deuren, wanden, inbouwmeubilair en nog veel meer. Hierbij heeft u de keuze uit zowel kwalitatief hoogwaardige basisproducten, als exclusieve designer-merken. Bent u gevestigd in Nieuwekerk, Capelle of Krimpen aan den IJssel? Kom dan eens langs in onze showroom in Maassluis!

Alle werkzaamheden voor het verbouwen

Wat zijn de uiteenlopende werkzaamheden die bij het verbouwen van uw bedrijfspand komen kijken? Wij voeren ze allemaal uit. Hiervoor hoeft u dus nooit zelf aannemers te regelen. Of het nu gaat om het slopen, complete stripwerk, loodgieterswerk, timmerwerk, elektrawerk, schilderwerk, stucwerk, tegelzetten, of het (ver)plaatsen van muren: wij leveren perfectie. Zo doorloopt het verbouwen van uw bedrijfspand in Nieuwekerk, Capelle of Krimpen aan den IJssel via een professioneel traject. U kunt zich dan blijven focussen op uw eigen werkzaamheden.

Zakelijke verbouwing én schone oplevering

Natuurlijk wilt u uw bedrijfspand zo snel mogelijk na het verbouwen in gebruik nemen. Waarbij u uw klanten, collega’s en andere bezoekers weer in een modern en goedverzorgd pand ontvangt. Daarom moet ook de oplevering van uw pand vlekkeloos verlopen, zodat niets meer herinnert aan het puin en de afval van de verbouwing. Ook hiervoor kunt u op ons rekenen: met zorg realiseren wij de beste afwerking en oplevering, waardoor u een van de fraaiste bedrijfspanden van Nieuwekerk, Capelle of Krimpen aan den IJssel heeft!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.