Bedrijfspand verbouwen Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Het verbouwen van uw bedrijfspand in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen is een ingrijpend project. Hierbij wilt u de kwaliteit en uw budget perfect bewaken. Ook moeten de verschillende aannemers correct worden aangestuurd, binnen een optimale planning. Hierbij is ervaring in het verbouwen van een bedrijfspand van grote meerwaarde. Het is de reden dat wij vaak ingeschakeld worden in Wassenaar, Voorschoten, Scheveningen en omstreken. Bij ons profiteert u immers van ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van zakelijke verbouwingen.

Bedrijfspand verbouwen met de hoogste kwaliteit

Wilt u de beste aannemers, monteurs en andere vaklui met bewezen expertise in huis halen? Die hebben wij in dienst en in ons netwerk. Hierdoor kunt u bij ons altijd rekenen op de beste specialisten van de hele regio Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen, en dus op de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in constructie én afwerking. Bovendien verbouwen wij uw bedrijfspand hierdoor snel en dus voordelig.

Maatwerk in verbouwen!

Voor het verbouwen van uw bedrijfspand is maatwerk nodig. Zelfs als er andere soortgelijke panden zijn in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen, heeft u zo uw eigen smaak, wensen en behoeften. Misschien kent uw bedrijfspand zelfs unieke uitdagingen, waarvoor een getraind oog nodig is en ook een structurele oplossing. Wellicht voor een nieuwe indeling, inrichting of complete stripbeurt en renovatie. Wat u ook nodig heeft, u kunt ons inschakelen voor alle denkbare werkzaamheden rondom het verbouwen. Zoals het tegelwerk, spiegel-zetten, plafonds en wanden installeren, het leidingwerk of de elektra. Wij verzorgen het, u bewondert het!

Producten voor uw bedrijfspand Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Vanwege uw eigen stijl, indeling, en ook budget, heeft u baat bij een uitgebreid en divers aanbod producten. Zo kunt u de ideale keuze maken voor de door u gewenste onderdelen. In het budgetsegment, of in het exclusieve segment met design-merken. Wij bieden het allemaal. Wij adviseren u ook graag over het verbouwen van uw bedrijfspand met deze producten, op basis van uw specifieke budget. Hierop baseren wij tevens onze voordelige offerte. Kom hiervoor ook eens langs in onze showroom in Maassluis, die u snel en gemakkelijk bereikt vanuit Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen.

Bedrijfspand verbouwen met volledige garantie

Hoe u uw bedrijfspand ook wilt laten verbouwen, u kunt ons ervoor inschakelen. Ieder onderdeel verzorgen wij tot in detail, geheel volgens de afspraak en planning. Omdat wij al meer dan 20 jaar bedrijfspanden verbouwen, met de beste specialisten van Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen, zijn wij in staat u onze bekende tevredenheidsgarantie te bieden. Zo bent u bij ons altijd zeker van uw zaak!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.