Bedrijfspand verbouwen Schipluiden, Delft en Delfgauw

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Wat heeft u vooral nodig bij het verbouwen van uw bedrijfspand in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Eén enkel aanspreekpunt.Want het verbouwen van bedrijfspanden wordt al snel complex. Vooral als u meerdere specialisten heeft die voor u werken, zoals de diverse aannemers voor de installatie en montage, en voor het loodgieten, het schilderwerk of de complete stripbeurt. Deze vakmensen en werkzaamheden organiseren wij voor u tot in de puntjes. Het resultaat: een van de modernste en best verbouwde bedrijfspanden van Schipluiden, Delft en Delfgauw! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Specialisten, die heeft u nodig!

Op welke manier u uw bedrijfspand ook wilt laten verbouwen, wij regelen het. Met onze service ontzorgen wij u volledig. Of het nu gaat om alleen wanden plaatsen, of het compleet herinrichten en herindelen van uw bedrijfspand. Vanuit onze ruim 20 jaar ervaring zijn wij in staat alles volledig naar tevredenheid en binnen het budget uit te voeren. Wij bieden dan ook een tevredenheidsgarantie voor al onze klanten die in Schipluiden, Delft of Delfgauw hun bedrijfspand willen laten verbouwen.Ook u heeft straks een van A tot Z hoogwaardig afgewerkt bedrijfspand waar u met trots uw relaties, klanten en collega’s kunt ontvangen!

Alle experts voor het verbouwen van uw bedrijfspand

Wat komt er kijken bij het verbouwen van uw bedrijfspand? Welke werkzaamheden zijn hiervoor nodig? Moeten uw vloeren, wanden, plafonds, deuren, leidingen, alarmen en elektra (opnieuw) worden geïnstalleerd? Al deze werkzaamheden, en vele andere, worden door onze vakmensen professioneel uitgevoerd. Dankzij onze ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden in Schipluiden, Delft en Delfgauw, werken wij bij met de beste vakmensen.

Budgetvriendelijk uw bedrijfspand laten verbouwen

Voor het verbouwen van uw bedrijfspand zoekt u naar de zekerheid van en een budgetvriendelijke oplossing. Om deze reden bieden wij u het grootste aanbod met producten en materialen van de omgeving van Schipluiden, Delft en Delfgauw. Deze ziet u samen met de diensten duidelijk gespecificeerd in de offerte staan, zoveel mogelijk met vaste prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Nergens tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand ontstaan er onverwacht hoge kosten!

Compleet naar al uw wensen

Wij horen graag van u wat uw wensen zijn, en denken mee over de bijpassende oplossing. Uw persoonlijke wensen zijn voor ons het uitgangspunt. Heeft u al een idee over de kleuren, materialen en producten? In ons aanbod vindt u veel voordelige en uitstekende basisproducten, en daarnaast zeer exclusieve designmerken. Deze kunt u goed vergelijken in onze showroom in Maasluis: op korte rijafstand van Schipluiden, Delft en Delfgauw!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.