Bedrijfspand verbouwen Maassluis, Maasland en Maasdijk

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Pak het verbouwen van uw bedrijfspand in Maassluis, Maasland of Maasdijk slim aan. Want uw verbouwing kan al snel complex worden. Zo moeten uw diverse aannemers ingeschakeld en aangestuurd worden, waarbij de kwaliteitsbewaking een belangrijk onderdeel is. Bovendien moeten uw budget en planning ook in de gaten gehouden worden. Ook moeten duidelijke afspraken gemaakt én opgevolgd worden, het liefst via één enkel aanspreekpunt. Het verbouwingsbedrijf dat u hiervoor zoekt in Maassluis, Maasland of Maasdijk? Dat zijn wij. Profiteer van onze 20 jaar ervaring in het professioneel verbouwen van bedrijfspanden. Neem nu contact met ons op!

De beste producten voor uw bedrijfspand in Maassluis, Maasland en Maasdijk

Wilt u alleen het beste in huis halen? Zoek hiervoor de juiste producten uit. Bedenk welke vloeren, plafonds, wanden, meubelen en andere producten passen bij het bedrijfspand dat u gaat verbouwen. Met uw verbouwing wilt u deze immers perfect laten aansluiten op de moderne tijd, en uw dagelijkse bedrijfsvoering. Maar natuurlijk wel binnen het vastgestelde budget! Onze ervaren adviseurs geven u hier graag advies over. Daarnaast bieden wij u een breed aanbod met voordelige basisproducten én exclusieve designermerken. Kom deze bekijken in onze showroom in Maassluis, als u in Maasland of Maasdijk bent gevestigd!

Maatwerk in verbouwen, kan dat?

Het verbouwen van uw bedrijfspand is maatwerk. Diverse gespecialiseerde werkzaamheden kunnen hiervoor nodig zijn. Zoals leidingwerk, tegelzetten,plafondinstallatie, gas en elektra, verven, sausen, stucen en andere afwerkingen. Mogelijk heeft uw bedrijfspand in Maassluis, Maasland of Maasdijk ook een complete stripbeurt nodig. Voor ons is dit geen enkel probleem. Wij voeren alle werkzaamheden uit met de beste specialisten, voor een optimaal resultaat. Hiervoor bespreken wij graag al uw wensen, en leveren een op maat gemaakte offerte.

Bedrijfspand verbouwen met garantie

Bij het verbouwen van uw bedrijfspand voeren wij alles uit volgens afspraak. Dit vanuit ruim 20 jaar ervaring in het verbouwen van bedrijfspanden in de hele regio Maassluis, Maasland en Maasdijk. Hierdoor regelen wij alles tot in de puntjes, en heeft u met ons één enkel professioneel aanspreekpunt. Zekerheid bij het verbouwen van uw bedrijfspand? U vindt het bij ons. Wij bieden u dan ook een tevredenheidsgarantie, die veel verder gaat dan de standaard productgaranties!

Experts maken het verschil

Wilt u er zeker van zijn dat de beste vaklieden uw bedrijfspand verbouwen? Wij werken hiervoor met de beste installateurs, monteurs, aannemers en andere specialisten uit Maassluis, Maasland en Maasdijk. Dus heeft u bijzondere wensen en stelt u hoge eisen, schakel ons dan nu in. Wij adviseren graag en zijn benieuwd naar al uw vragen. Neem hiervoor nu vrijblijvend contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.