Bedrijfspand verbouwen Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Als u uw bedrijfspand in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk gaat verbouwen, komt er in één keer veel op u af. Belangrijke keuzes moeten gemaakt worden, voor de indeling en afwerking van uw pand, en de inrichten met verschillende producten. Wilt u op al deze gebieden de hoogst mogelijke kwaliteit in huis halen? Kies dan voor een ervaren specialist in verbouwen. Want zo stelt u uw budget en planning veilig, doordat het hele proces professioneel aangestuurd wordt door een enkele partij. Prettig hieraan is ook dat u maar één aanspreekpunt nodig heeft. Wij staan hierom bekend inBarendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Vanuit onze 20 jaar ervaring in diverse verbouwtrajecten, verzorgen wij alles tot in de puntjes. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Werkzaamheden voor het verbouwen

Uiteraard is uw bedrijfspand anders dan alle andere panden in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Bovendien wilt u deze precies naar uw wens indelen, inrichtenof geheel laten strippen en verbouwen. Hiervoor zult u diverse werkzaamheden en vakmensen nodig hebben. Denk maar aan uw muren, plafonds, vloeren, elektra en leidingen. Hiervoor is heeft u dus echt maatwerk nodig. Hiervoor leveren wij de beste specialisten, die deze werkzaamheden professioneel uitvoeren.

Bedrijfspand verbouwen: tevredenheidsgarantie

Wij bieden u diverse garanties, die ver voorbij de standaard garanties van de producten gaan. Voor uw volle tevredenheid bieden wij u onze tevredenheidsgarantie, waarmee u totale zekerheid heeft tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk. Dit kunnen wij doen dankzij onze 20 jaar ervaring in het verbouwen van uiteenlopende soorten bedrijfspanden.

Zakelijke verbouwing op úw manier

Wat zijn de mogelijkheden bij het verbouwen van uw bedrijfspand? Wat is technisch haalbaar, welke producten moet u hebben, welke effecten heeft dit op uw kosten én resultaat? Door met u te overleggen en te adviseren, weten wij tot uw ideale oplossing te komen. Om dit maatwerk staan wij bekend in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Ons brede productaanbod,met hoogwaardige basisproducten én exclusieve designmerken, is hierbij van grote meerwaarde.

Plan uw zakelijke verbouwing in onze showroom

Wilt u de producten voor uw bedrijfspand in het echt bekijken en vergelijken? Dat is verstandig, want zo komt u sneller tot écht de juiste keuze voor het verbouwen van uw bedrijfspand. Kom hiervoor langs bij onze showroom te Maassluis. Als u vanuit Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk rijdt, staat u binnen een half uur in onze winkel. Hier krijgt u persoonlijk advies van onze specialisten.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.