Bedrijfspand verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

U zoekt de juiste partij om uw bedrijfspand te verbouwen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, of Pijnacker? Hierbij moet er veel gebeuren, zoals het slopen en verwijderen van uw oude wanden, vloeren, muren, plafonds en de inrichting. Pas daarna begint het specialistische werk van het verbouwen. Zo heeft u talloze verschillende partijen nodig, die allemaal de hoogste kwaliteit leveren. Zij moeten ook perfect gecoördineerd worden. Hiervoor schakelt u in de regio Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker onze vakman in! Zo heeft u één professioneel aanspreekpunt die alles regelt! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Bedrijfspand verbouwen: alle nodige werkzaamheden

Welke werkzaamheden verzorgen wij voor het verbouwen van uw bedrijfspand? Alles: onder andere het constructiewerk, loodgietwerk, timmerwerk, elektrawerk, tegelzetten, stucwerk en spachtelpuzen. Met al deze werkzaamheden hebben wij vele jaren ervaring en dus ook de nodige vakkennis op gedaan. Zowel in het voorbereiden als uitvoeren van de verschillende werkzaamheden, leveren wij de hoogste kwaliteit. Hiermee zijn wij in staat elk bedrijfspand in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker en omstreken perfect te verbouwen.

Prettig; werken met professionals

Voor, tijdens en na het verbouwen van uw bedrijfspand moet er veel geregeld worden. Uw verbouwing kan een complex traject worden, vanwege de vele specialistische werkzaamheden tussen alle benodigde aannemers. Hierbij wilt u uw planning en budget zoveel mogelijk veiligstellen. Ook dit is een specialisatie, waarvoor u het liefst een ervaren professional inschakelt. Wij vervullen deze rol graag tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand.

De juiste producten voor uw bedrijfspand in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Behalve uw budget, zijn uw persoonlijke wensen bepalend bij het verbouwen van uw bedrijfspand. Dit kan een uitdaging zijn, maar wij bieden in iedere situatie uw gewenste maatwerk. Dit is te danken aan ons diverse productaanbod dat wij aanbieden in onder andere Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, en Pijnacker. Hierin vindt u de beste oplossingen, voor het verbouwen van elk bedrijfspand. Dit zijn voordelige basisproducten maar ook exclusieve designproducten. Kom deze bekijken in onze showroom!

Showroom bezoek voor het verbouwen begint

Wilt u de beste producten voor het verbouwen van uw bedrijfspand in het echt zien? Verstandig, want keuzes maken op deze manier is veel makkelijker. Bovendien weet u na een prettig gesprek met onze adviseur precies wat uw mogelijkheden zijn tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand. Daarnaast ontvangt u een overzichtelijke en voordelige offerte van ons. Bent u gevestigd in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Kom dan langs, u staat na slechts 20 tot 30 minuten rijden in onze showroom te Maassluis!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.