Bedrijfspand verbouwen Vlaardingen en Schiedam

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Het verbouwen van uw bedrijfspand in Vlaardingen of Schiedam is een ingrijpend project. Hierbij wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Om te zorgen dat u binnen uw budget blijft, en volgens uw planning zult verbouwen, heeft u maatwerk nodig. Hiervoor werkt een enkel aanspreekpunt het best. Een specialist die de benodigde vakmensen aanstuurt vanuit ervaring en expertise. Al meer dan 20 jaar doen wij dit voor diverse bedrijfspanden in en buiten Vlaardingen en Schiedam. Neem nu contact met ons op voor meer informatie, en ontvang deskundig advies over het verbouwen van uw bedrijfspand!

Uw bedrijfspand zorgeloos laten verbouwen

Wij bieden u volledige tevredenheid, en garanties voorbij de standaard productgaranties. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Onze tevredenheidsgarantie is mogelijk dankzij onze jarenlange werkzaamheden bij het verbouwen van bedrijfspanden. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij alle specialistische diensten die nodig zijn bij het verbouwen. Ook hanteren wij zoveel mogelijk vaste prijzen. Onverwachte kosten kunt u dus gerust vergeten. Gaat u met ons verbouwen in Vlaardingen of Schiedam, dan komt u niet snel voor verrassingen te staan!

Dé producten voor uw bedrijfspand in Vlaardingen en Schiedam

U heeft belangrijke persoonlijke wensen voor het verbouwen van uw bedrijfspand. Hierover denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld als het gaat om uw entree, kantine, sanitair of de (her)indeling van uw kantooroppervlakte.Hierbij is het van meerwaarde als u alles weet over de producten waarvoor u kunt kiezen. Bij ons vindt u namelijk exclusieve design-producten maar ook betaalbare alternatieven van hoge kwaliteit. U maakt snel de juiste keuze als u deze in het echt ziet en vergelijkt. Dus kom dan gerust naar onze showroom in Maassluis! Hier bent u snel met de auto vanuit de regio Vlaardingen en Schiedam.

Verbouwen zoals u dat wilt

Op welke manier wilt u uw bedrijfspand verbouwen? Is deze toe aan een algehele opknapbeurt, of een complete modernisering en herinrichting? Is hiervoor de installatie van nieuw vloeren, wanden en plafonds nodig? Moet hiervoor een complete stripbeurt worden uitgevoerd in uw bedrijfspand? Natuurlijk is daarna ook nieuw schilderwerk, stucwerk of een andere afwerking nodig. Dit alles hoeft u zelf niet te regelen: hiervoor werken wij met de beste vakmensen.

Complete expertise in verbouwen

U kunt ons inschakelen voor alle gespecialiseerde diensten voor het verbouwen van bedrijfspanden. Wij zijn immers gespecialiseerd in kantoren verbouwen in Vlaardingen en Schiedam, waardoor alles mogelijk is. Zoals het installeren, plaatsen, monteren of vervangen van:

 • Elektra
 • Sanitair
 • Keuken(delen)
 • Leidingen
 • Armaturen
 • Alarmsystemen
 • Wandafwerkingen
 • Scheidingswanden
 • Pvc-tapijten en projecttapijten
 • Binnenwanden en glaswanden
 • Systeemplafonds en verlaagde plafonds
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.