Bedrijfspand verbouwen Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Gaat u uw bedrijfspand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp laten verbouwen? Kies dan voor een ervaren verbouwer. Want zo heeft u geen verschillende aannemers die u moet inschakelen en aansturen. U heeft dan een enkele specialist, die als vast aanspreekpunt alles voor u regelt. Hierdoor ontstaat een gestroomlijnde werkwijze, waardoor het verbouwen van uw bedrijfspand voorspoedig verloopt. In zowel Den Haag, Ypenburg en Nootdorp doen wij dit voor diverse bedrijven. Neem nu ook contact met ons op!

Experts in het verbouwen van bedrijfspanden

Hoe gaat u uw bedrijfspand verbouwen? Gaat het u om de inrichting, waarvoor u een totale re-styling aan de binnenkant wilt laten uitvoeren? Of wilt u ook de indeling van uw bedrijfspand veranderen, zodat deze beter aansluit op uw dagelijkse bedrijfsvoering? Moeten hiervoor ook nieuwe binnenwanden/scheidingswanden of plafonds geïnstalleerd worden? Moeten leidingen, elektra, armaturen en alarmsystemen (opnieuw) aangelegd worden? Wat u ook nodig heeft, wij voeren het tot in de puntjes uit. Dit vanuit meer dan 20 jaar ervaring in het verbouwen van diverse soorten bedrijfspanden in en buiten Den Haag, Ypenburg en Nootdorp. Het is aan deze ervaring te danken dat wij door de jaren heen een zeer divers team hebben opgebouwd met professionele installateurs, elektriciens, timmerlui, schilders en alle andere experts die u nodig kunt hebben.

Maatwerk in verbouwen

Bij het verbouwen van uw bedrijfspand heeft u specifieke wensen en vraagstukken. Bij ons is dat geen probleem. Het is zelfs de basis van onze dienstverlening: wij dragen maatoplossingen aan voor alle kantoren. Of het nu gaat om het structurele of cosmetische aanpassingen, wij denken met u mee en dragen een unieke oplossing aan die past bij úw bedrijfspand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp.

Bedrijfspand verbouwen: duidelijk en met garantie

Onze ervaring stelt ons in staat garanties te geven voorbij alle standaard garanties. Wij garanderen bijvoorbeeld uw volledige tevredenheid tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp! Omdat wij dit traject in zijn totaliteit voor u verzorgen, zijn bovendien vaste prijzen mogelijk, dus zullen verrassingen uitblijven. Met ons weet u simpelweg waar u aan toe bent. Vraag hiervoor nu onze offerte aan!

Adviseurs voor verbouwen

Als u uw bedrijfspand gaat verbouwen, heeft u een hoop specifieke vragen en wensen. Dan is het wel zo prettig als u deze op uw gemak kunt bespreken met een echte specialist. Wissel daarom van gedachte met onze deskundige adviseur. Neem hiervoor nu contact met ons op, of bezoek onze inspirerende showroom in Maassluis. Deze bereikt u snel vanuit Den Haag, Ypenburg en Nootdorp.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.