Bedrijfspand verbouwen Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Laat u uw bedrijfspand verbouwen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Kies voor professioneel maatwerk op basis van uw budget en planning. Dan schakelt u ook met maar één aanspreekpunt. Dit werkt prettig, en zorgt voor een gestroomlijnde verbouwing. Zeker als uw partij aantoonbare ervaringen expertise heeft in het organiseren van dit proces. Zoals het aansturen van uw vaklui, en het bewaken van de kwaliteit van de werkzaamheden. Hier staan wij al meer dan 20 jaar bekend om in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Neem nu contact met ons op.

Alle producten voor het verbouwen van uw bedrijfspand

Met het verbouwen van uw bedrijfspand, wilt u zorgen voor een fraai en uitnodigend geheel. En dat in uw eigen stijl, een die past bij uw specifieke organisatie en bedrijfsvoering. Hiervoor wilt u precies de juiste producten uitkiezen. Dit kunnen kastdelen, vloeren, wanden, deuren en tegels zijn. In ons aanbod vindt u de meest exclusieve design-merken, maar ook prachtige en betaalbare basisproducten. Deze stellen ons in staat voor ieder bedrijfspand in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht maatwerk te leveren in verbouwen! Kom deze producten ook eens bekijken in onze showroom in Maassluis!

Hoe wij uw bedrijfspand verbouwen?

Wat voor maatwerk u ook nodig heeft bij het verbouwen van uw bedrijfspand, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres! Bijvoorbeeld als het gaat om het monteren, installeren, plaatsen of vervangen van elektra, leidingen en armaturen, alarmsystemen, binnenwanden, systeemplafonds, verlaagde plafonds, scheidingswanden, glaswanden, keukens, pvc-tapijten en wandafwerkingen. Hierin hebben wij ruime ervaring en deskundigheid, dankzij onze jarenlange werkzaamheden in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

Verbouwen én afwerken in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht

Behalve het verbouwen verzorgen wij ook de complete afwerking van uw bedrijfspand. Of het nu gaat om stucwerk, spachtelputzen of sausen, wij verzorgen dit tot in de puntjes. Zo vindt het verbouwen én afwerken plaats in één traject, waardoor u niet opnieuw diverse professionele partijen hoeft te zoeken en in te schakelen!

Persoonlijk advies

Waarschijnlijk heeft u belangrijke vragen over het verbouwen van uw bedrijfspand. Verstandig, want u gaat niet over één nacht ijs bij zo een belangrijk project. Het gaat hierbij immers niet alleen om de inrichting en stijl van uw bedrijfspand, maar ook om de veiligheid en het comfort van uw collega’s, klanten en andere bezoekers. Zoek daarom naar deskundig advies, en een bijpassend professioneel voorstel. Neem hiervoor nu contact met ons op, dan adviseren wij u meteen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.