Bedrijfspand verbouwen Monster, Poeldijk en Kijkduin

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Wilt u uw bedrijfspand professioneel laten verbouwen in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Kies dan voor één aanspreekpunt, en voor een oplossing op maat. Een rol die wij met plezier vervullen, vanuit onze rijke ervaring in het verbouwen van talloze bedrijfspanden. Dankzij deze ervaring zijn wij van alle markten thuis, en leveren wij het voordeligste maatwerk van Monster, Poeldijk en Kijkduin. Wilt u het beste, voor de beste prijs? Vraag nu onze offerte aan!

Scherpe offerte!

Hoe u uw bedrijfspand ook wilt verbouwen, en welke werkzaamheden en producten hier ook bij komen kijken, u komt niet snel voor verrassingen te staan wanneer u ons uw bedrijfspand laat verbouwen. Want onze offertes zijn helder van opbouw, met daarin zoveel mogelijk vaste prijzen. Zo bieden wij echt maatwerk voor bedrijven in Monster, Poeldijk en Kijkduin.

Specialisten in verbouwen, ruim 20 jaar ervaring

Het inschakelen van een ervaren verbouwspecialist voor uw bedrijfspand heeft grote meerwaarde. Vaak wordt het traject van verbouwen groter en complexer dan gedacht. Kies daarom voor onze voordelen:

  • volledige ontzorging;
  • één vast aanspreekpunt;
  • een schone oplevering;
  • een passende oplossing voor uw budget;
  • goed gecoördineerdeen samenwerkende aannemers.

Bedrijfspand verbouwen? Kies ervaring in Monster, Poeldijk en Kijkduin

Vanuit meer dan twintig jaar ervaring hebben wij brede en diverse ervaring opgebouwd. Zo kunnen wij alle werkzaamheden uitvoeren voor het verbouwen van uw bedrijfspand. Denk aan sloopwerk, installatie, montage of inrichting en afwerking. En natuurlijk leveren wij de bijpassende producten en materialen zoals tegels, schuifwandkasten en inbouwapparatuur. Zo staan wij in Monster, Poeldijk en Kijkduin bekend als dé totaalspecialist in verbouwingen van bedrijfspanden.

Maatwerk in bedrijfspanden verbouwen

Ook u heeft persoonlijke wensen voor de indeling en inrichting van uw bedrijfspand. Hiervoor wilt u specifieke producten, kleuren en materialen inzetten. Opnieuw reden om voor onze diensten en producten te kiezen, want wij verbouwen uw bedrijfspand geheel naar al uw individuele wensen. Of het nu gaat om de entree, kantine, kantoor of complete bedrijfspand: wij maken hier alles mogelijk! Hiervoor krijgt u van een op maat gemaakte offerte. Vraag deze nu aan!

Welke werkzaamheden?

Wij verzorgen alle werkzaamheden tijdens het verbouwen van uw bedrijfspand in Monster, Poeldijk of Kijkduin. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen op (ver)plaatsen van binnenwanden, scheidingswanden, glaswanden, verlaagde (systeem)plafonds, projecttapijten, keukens, inbouwmeubelen, deuren, leidingen, armaturen, elektra, alarmsystemen en nog veel meer. Tevens kunt u bij ons terecht voor het compleet strippen van uw bedrijfspand, net als het schilderen, sausen en opleveren van uw (als) nieuwe bedrijfspand in Monster, Poeldijk of Kijkduin!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐