Bedrijfspand verbouwen Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s Gravenzande

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Het verbouwen van uw bedrijfspand in Naaldwijk, Hoek van Holland of ’s Gravenzande is belangrijk. U wilt deze moderniseren, opnieuw indelen zodat deze beter aansluit op uw dagelijkse werkzaamheden, of renoveren omdat uw bedrijfspand er nu eenmaal aan toe is. Wat de reden ook is dat u wilt verbouwen, u zoekt hiervoor een deskundige expert. Eén enkel aanspreekpunt, die alles voor u regelt! Kies hiervoor onze service, zoals talloze zakelijke klanten in Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande. Neem contact met ons op voor deskundig advies!

Waarom door ons uw bedrijfspand laten verbouwen?

Er komt zeer veel kijken bij het verbouwen van uw bedrijfspand. Zo zal de constructie, installatie of montage van onderdelen zoals plafonds, muren en vloeren, gespecialiseerde aannemers vereisen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het meubilair en de algehele afwerking na het verbouwen. De verschillende aannemers die u hiervoor nodig heeft in Naaldwijk, Hoek van Holland of ’s Gravenzande, zullen wij voor u aansturen. Hiermee ontzorgen wij u volledig, en is de kwaliteit in elk opzicht optimaal.

Specialistische werkzaamheden voor uw bedrijfspand in Naaldwijk, Hoek van Holland of ’s Gravenzande

Alle werkzaamheden die relevant zijn voor het verbouwen van uw bedrijfspand, worden door ons tot in de puntjes verzorgd. Dit vanuit onze jarenlange ervaring in het verbouwen voor zakelijke klanten. Denk aan het installeren, monteren, plaatsen en renoveren van binnenwanden, systeemplafonds, vloeren, keukens, alarmsystemen, elektra en nog veel meer. Ook voor uw pand verzorgen wij dit graag. Neem contact met ons op!

Verbouwen: uiteraard met de beste producten

Met onze diverse producten bieden wij meer dan genoeg keuze. Zo kunt u uw bedrijfspand helemaal laten verbouwen op uw eigen manier, binnen een vooraf vastgesteld budget. Hierbij heeft u keuze uit zowel basisproducten als exclusieve designproducten. Kom deze bekijken in onze showroom in Maassluis, die u snel en gemakklijk bereikt vanuit Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s Gravenzande.

Oplossingen voor ieder bedrijfspand

Maatwerk in verbouwen is de beste oplossing voor elk bedrijfspand. Hiermee behaalt u het beste resultaat, dat compleet aansluit op uw wensen, budget en planning. Hiervoor bespreken onze adviseurs graag uw persoonlijke wensen. Hiervoor kunt u nu contact opnemen, of langskomen in onze showroom in Maassluis. Op basis van uw behoeften krijgt u persoonlijk advies en daarbij een op maat gemaakte offerte voor uw specifieke bedrijfspand.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.