Bedrijfspand verbouwen Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Specialist op het gebied van totale bedrijfspand verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in bedrijfspand verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in bedrijfspand verbouwingen!

Het verbouwen van uw bedrijfspand in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen? Dat laat u niet zomaar uitvoeren. Daarom moet de kwaliteit perfect worden bewaakt: uw coördinatie en planning moeten kloppen, uw vakmensen moeten correct worden aangestuurd. Hierdoor heeft u de expertise en ervaring nodig van uw ervaren verbouwingsbedrijf met aantoonbare ervaring. Dat is de reden dat wij hiervoor zo vaak worden ingeschakeld in de hele regio Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. Een bedrijfspand verbouwen is dankzij onze diensten een probleemloze en prettige ervaring.

Uw bedrijfspand verbouwen met de beste vaklui

Vanuit onze 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfspanden verbouwen, hebben wij een even groot als divers netwerk van vakspecialisten opgebouwd. Denk aan monteurs, aannemers, sloopbedrijven en andere specialisten met bewezen professionaliteit. Dit zijn de beste vaklieden van Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. De kwaliteit, afwerking en duurzaamheid bij het verbouwen van uw bedrijfspand, zullen dan ook perfect zijn.

Uw kantoor verbouwen? Kies de beste producten!

Heeft u al nagedacht over de indeling, stijl en uw budget? Uiteraard heeft u zo uw eigen wensen. Daarom bieden wij u de breedste keuze uit producten voor het verbouwen van uw bedrijfspand. Zo leveren en installeren wij zowel voordelige maar hoogwaardige basisproducten, maar ook exclusieve designmerken. Hierover adviseren wij u graag, met betrekking tot de geschiktste oplossingen voor uw specifieke bedrijfspand en budget. Neem voor het verbouwen dus nu contact met ons op. Woont of werkt u in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen? Kom dan eens bij ons langs in onze showroom te Maassluis!

Uw lokale specialisten in verbouwen

Bij het verbouwen van uw bedrijfspand zal alles tot in detail worden verzorgd, geheel volgens de afspraak en planning. Dit dankt u aan onze enorme ervaring de wij hebben opgedaan in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. In deze regio kennen wij alle vakmensen met het hoogste niveau, die uw bedrijfspand tot in de puntjes zullen opknappen. Wij sturen al deze specialisten ook voor u aan, zodat u volledig ontzorgd bent.

Maatwerk in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Ook in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen is geen bedrijfspand hetzelfde. Zo kan de inrichting verouderd zijn, het bedrijfspand gebreken vertonen, of de indeling niet meer goed aansluiten op de bedrijfsvoering, waardoor soms een complete stripbeurt nodig is. Zo kan het verbouwen van uw bedrijfspand een flinke klus worden. Mogelijk moeten er ook wanden, vloeren, plafonds, spiegels, tegels, keukens, leidingen, elektra en alarmen vervangen of geïnstalleerd worden. Ook dit voeren wij allemaal probleemloos voor u uit!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw bedrijfspand?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Den Haag, Dordrecht, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Schipluiden, Vlaardingen, Voorburg, Wassenaar, Wateringen en Westerlee.

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐