Zakelijke verbouwing Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Heeft u een zakelijke verbouwing op de planning staan en bent u gevestigd in de regio Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen? Dan zoekt u natuurlijk een professionele specialist, die alles voor u regelt. Want dan hoeft u alleen nog maar met één partij te overleggen, iemand die alles voor u regelt. Of het nu gaat om een complete zakelijke verbouwing, inclusief het strippen van uw pand, of een gedeeltelijke herindeling. Schakel ons in en u bent verzekerd van een snelle, nette en betrouwbare service. En een prachtig gemoderniseerd bedrijfspand waarin u uw medewerkers, klanten en relatie met trots kunt ontvangen!

Een aanspreekpunt; alles geregeld!

Bij uw zakelijke verbouwing kan veel komen kijken. Zo wordt het een uitdaging om alles goed te organiseren, en om overzicht te houden. Alleen al het inschakelen van de juiste specialisten in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen kan een uitdaging zijn. Wat doet dit met uw planning? Welk kostenplaatje komt erbij kijken? Welke afspraken moeten er gemaakt worden? Wij weten dit allemaal precies, dankzij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van zakelijke verbouwingen. Laat ons alles regelen. Dat is wel zo prettig, én voordelig!

Zakelijke verbouwing Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen

U heeft natuurlijk een hoop keuzes te maken voor uw zakelijke verbouwing. Want u wilt precies de uitbouw of herindeling die past bij uw bedrijf. Met daarin alle producten die passen bij uw budget, smaak en stijl. Welke producten horen hierbij? In welke uitvoeringen zijn deze mogelijk? Wat zijn de belangrijkste prijsverschillen? Allemaal vragen die u goed beantwoord krijgt door onze specialisten. Neem hiervoor contact met ons op, of bezoek onze showroom in Maassluis, makkelijk bereikbaar vanuit Westerlee, De Lier en Nieuwe Tuinen.

Showroom voor zakelijke verbouwing

Het makkelijkste is om alle producten in het echt te bekijken. Denk aan uw nieuwe kasten, inbouwapparatuur, metalen deuren, keukens, vloeren of andere producten. Zo ziet u in het echt wat het meest geschikt is voor uw zakelijke verbouwing in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen. Dit maakt vergelijken stukken makkelijker én leuker. Bovendien profiteert u hier ook meteen van ons persoonlijke advies.

Waarom kiezen voor een specialist?

Schakel ons in als u zeker wilt zijn van kwaliteit. Voor uw zakelijke verbouwing in Westerlee, De Lier of Nieuwe Tuinen, kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Voordelige offerte
  • Professionele kwaliteit
  • Realistische berekeningen
  • Helder advies
  • Duidelijke werkbeschrijvingen
  • Perfecte planningen
  • Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Professionele begeleiding en nazorg
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee