Zakelijke verbouwing Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een professionele zakelijke verbouwing in Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel regelen? Vaak begint dit met sloopwerk en de verwijdering van oude plafonds, muren, vloeren, wanden en de inrichting. Daarna beginnen de werkzaamheden om het pand te moderniseren. Bij beide situaties is het zaak om goed uw budget te bewaken, omdat uw zakelijke verbouwing zeer omvangrijk kan worden. Ook wilt u dat de geleverde kwaliteit altijd optimaal is. Om al deze redenen worden wij al jaren ingeschakeld in Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel! Neem nu ook contact met ons op!

Uw zakelijke verbouwing prettig en goed geregeld

Uw zakelijke verbouwing kan uitgroeien tot een complex project. Dit omdat er veel verschillende specialistische werkzaamheden nodig zijn. Hierdoor moet er veel gecoördineerd worden, tussen alle partijen. Ook dit is het werk van gespecialiseerde professionals. Hiermee stelt u uw planning, maar ook uw budget veilig. Terwijl u zelf niets hoeft te doen: u heeft maar één partij in Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel of Krimpen aan den IJssel, met wie u schakelt. Uw zakelijke verbouwing verloopt dan voorspoedig en snel.

Van basisproducten tot designproducten

Naast uw voorkeuren zijn de grenzen van uw budget bepalend bij uw zakelijke verbouwing. Toch hoeft dit budget niet eindeloos te zijn om precies te krijgen wat u wilt. Iedere inrichting is mogelijk, dankzij ons productaanbod. Dit is het meest diverse aanbod van Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel  en Krimpen aan den IJssel, waarin u de ideale producten vindt voor uw zakelijke verbouwing. Dit kunnen exclusieve designproducten zijn, of uitstekende basisproducten. U kunt deze allemaal bewonderen in onze showroom.

Showroom voor zakelijke verbouwing in Nieuwerkerk, Capelle aan den Ijssel en Krimpen aan den IJssel

Bezoek ook eens onze showroom in Maassluis. Vanuit Nieuwerkerk, Capelle aan den Ijssel en Krimpen aan den IJssel bent u hier binnen slechts 20 tot 30 minuten. Voor een zakelijke verbouwing is uw bezoek meer dan de moeite waard. Want hier kunt alle producten in het echt zien. Dit maakt het bekijken, vergelijken en uiteindelijk ook uitkiezen een stuk makkelijker. Daarnaast weet u, na een prettig gesprek met onze adviseurs, precies wat de mogelijkheden zijn voor uw zakelijke verbouwing. Ook ontvangt u een heldere en voordelige offerte.

Welke benodigde werkzaamheden

Wij verzorgen alles rondom uw zakelijke verbouwing in Nieuwerkerk, Capelle aan den IJssel, of Krimpen aan den IJssel. Zowel de voorbereiding als uitvoering van alle werkzaamheden worden door ons tot in de puntjes geregeld. Zoals het constructiewerk, loodgietwerk, timmerwerk, elektrawerk, stucwerk, tegelzetten en spachtelpuzen. Hiervoor hebben wij alle noodzakelijke vakkennis en ervaring in huis.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee