Zakelijke verbouwing Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Is uw pand/inrichting ietwat verouderd. Toe aan een zakelijke verbouwing in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk? Schakel onze organisatie in. Vanuit ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van uiteenlopende projecten, weten wij uit elk project het beste te halen. Snel, voordelig en met de hoogste kwaliteit in afwerking. Hiervoor werken wij met een divers team van ervaren specialisten. Wij sturen hen aan, en organiseren zo uw zakelijke verbouwing tot in de puntjes. Hierbij heeft u maar één aanspreekpunt, voor een prettig project. Neem nu contact met ons op en vraag onze voordelige offerte aan!

Uw zakelijke verbouwing compleet van a tot z geregeld

Bij een zakelijke verbouwing komen al snel veel verschillende werkzaamheden kijken. Zoals het sloopwerk, het zetten of verplaatsen van muren, het schilderwerk en stucwerk, het timmerwerk en loodgieterswerk, het elektrawerk en tegelzetten, en nog veel meer. Hiervoor hoeft u geen diverse aannemers uit Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk in te schakelen. Want wij voeren het zelf bij u uit. Hierbij garanderen wij de hoogste kwaliteit.

100% tevredenheid

Dankzij ons gespecialiseerde team, en de ervaring die wij opdeden bij zakelijke verbouwingen in en buiten Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk, komen wij niet snel voor verrassingen te staan. Hierdoor werken wij snel, en dus voordelig. Hierbij blijft de kwaliteit altijd hoog. Dit stelt ons in staat u veel meer garantie te geven dan de standaard productgaranties. Wij geven u een tevredenheidsgarantie: u zult niets aan te merken hebben op onze zakelijke verbouwing.

Zakelijke verbouwing én oplevering in Wateringen, Kwintsheul, Rijswijk, e.o.

Als het verbouwen is afgerond, wilt u natuurlijk dat uw pand direct overgedragen en in gebruik kan worden genomen. Daarom is er ook na een geslaagde zakelijke verbouwing professionaliteit nodig: de oplevering moet snel en perfect zijn. Ook deze regelen wij vanuit onze brede ervaring met zakelijke verbouwingen in de hele regio Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk. Straks kunt u snel en trots uw pand in gebruik nemen!

Uitsluitend kwaliteit

Wij bieden het beste voor iedere zakelijke verbouwing. Dit dankzij ons brede aanbod met diverse producten. Dit zijn exclusieve design-merken, of juist eigen merken van een hoge kwaliteit. Zo kunt u uw nieuwe inrichting en interieur altijd perfect laten aansluiten bij uw stijl en wensen, terwijl u toch binnen budget blijft. Bent u gevestigd in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk? Kom dan eens langs in onze showroom in Maassluis. U kunt hier alle producten voor uw zakelijke verbouwing in het echt zien en vergelijken!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee