Zakelijke verbouwing Leidschendam en Leidschenveen

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

U bent eruit, een zakelijke verbouwing voor uw huidige pand in Leidschendam of Leidschenveen.  Hiervoor heef u het liefst een enkel aanspreekpunt met wie u overlegt. Een professionele partij die u volledig ontzorgd, die alles voor u te regelt. Of het nu gaat om gedeeltelijke aanpassingen, of om een zakelijke verbouwing waarvoor uw hele pand gestript en opnieuw opgebouwd moet worden. In de omgeving van Leidschendam en Leidschenveen zijn wij die partij. Neem nu contact met ons op!

Waarom wij de juiste keuze zijn voor uw zakelijke verbouwing?

U investeert maar één keer in een project als dit. Wilt u hierbij verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit, schakel ons dan snel in. U kunt rekenen op alle belangrijke kwaliteiten voor uw zakelijke verbouwing in Leidschendam of Leidschenveen:

  • Helder advies
  • Perfecte planning
  • Realistische berekening
  • Duidelijke werkbeschrijving
  • Voordelige offerte
  • Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Professionele kwaliteit
  • Gedegen begeleiding en nazorg

Met ruim 20 jaar ervaring ontzorgen wij u volledig

Er kan veel op u afkomen bij een zakelijke verbouwing. Het kan zo een uitdaging worden om alles goed te blijven regelen en overzicht te houden. Denk maar eens aan het vinden en coördineren van de juiste vaklui in Leidschendam en Leidschenveen. Welke afspraken maakt u met hen? Welke kosten komen hierbij kijken? Wat is uw planning? Dit wordt allemaal snel duidelijk dankzij de ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen 20 jaar. Wij regelen uw zakelijke verbouwing tot in de puntjes, en zetten alles helder uiteen. Neem nu contact op voor ons advies.

Hoe moet u deze zakelijke verbouwing voor u zien?

Natuurlijk adviseren wij u van harte via de telefoon, of bij u op locatie in Leidschendam of Leidschenveen. Nog makkelijker en interessanter is een bezoekje aan onze showroom in Maassluis. Hier kunt u alle materialen en producten in het echt zien, vergelijken en uitproberen. Zoals onze inbouwmeubelen en -apparatuur, metalen deuren, schuifwanden, vloeren, tegels en nog veel meer. Ook ontvangt u meteen advies op maat over uw zakelijke verbouwing.

Zakelijke verbouwing Leidschendam en Leidschenveen

Natuurlijk heeft u zo uw eigen wensen bij de zakelijke verbouwing. Bijvoorbeeld als het gaat om de nieuwe indeling en inrichting van uw pand. Alles moet kloppen. De kleuren, de indelingen, de verlichting en de afwerkingen moeten ‘van u’ zijn. Wij vertalen uw wensen daarom in een helder en voordelig voorstel. Ook bieden wij het breedste assortimenten met producten voor de regio Leidschendam en Leidschenveen. Zo heeft u snel precies wat u zoekt voor uw zakelijke verbouwing: een exclusief design product, of een geweldig alternatief!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee