Zakelijke verbouwing Vlaardingen en Schiedam

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Uw zakelijke verbouwing in Vlaardingen of Schiedam kan een uitdagend project worden. Hierbij wilt u de kwaliteit vaststellen, de juiste vakspecialisten inhuren en de/uw planning nauwlettend in de gaten houden. Boven alles moet hiermee uw budget veiliggesteld zijn. Extra belangrijk daarom zijn de vakkundigheid en ervaring van uw ‘verbouwingsbedrijf’. Hiervoor schakelt u ons in. Want wij zijn gespecialiseerd in zakelijke verbouwingen. Wij zorgen ervoor dat dit zonder problemen verloopt. En tot een perfect resultaat komt. Neem hiervoor nu contact met ons op!

De zakelijke verbouwing als specialisatie

Dankzij meer dan twintig jaar ervaring in zakelijke verbouwingen in onder andere Vlaardingen en Schiedam, hebben wij een even groot als divers netwerk opgebouwd. Stuk voor stuk hebben onze specialisten – aannemers en monteurs, een bewezen staat van dienst in alle soorten zakelijke verbouwingen. Hierdoor zal de kwaliteit en duurzaamheid van hun werkzaamheden altijd perfect zijn.

Welke werkzaamheden ook nodig zijn, wij verzorgen het!

Ook in Vlaardingen en Schiedam is geen kantoor of bedrijfspand hetzelfde. Zo zal het ene kantoor opnieuw ingericht moeten worden, heeft de andere een nieuwe indeling nodig, of is een complete stripbeurt nodig. Zodoende zullen er voor uw zakelijke verbouwing gespecialiseerde werkzaamheden nodig zijn. Bijvoorbeeld de installatie van leidingwerk, alarminstallaties, keukens en sanitair. Of het zetten en verwijderen van spiegels en tegels. Wat u ook nodig heeft, wij verzorgen deze en alle andere werkzaamheden tot in de puntjes.

Uw eigen zakelijke verbouwing in Vlaardingen, Schiedam of regio

U zult zo uw eigen ideeën hebben over uw zakelijke verbouwing in Vlaardingen of Schiedam. Zeker als het gaat over de indeling en inrichting van uw pand. En vooral over de te maken kosten. Om deze reden bieden wij u een zeer brede keuze uit producten van verschillende merken. Dit zijn uitstekende basisproducten, of juist exclusieve designmerken. Wij adviseren u graag welke bij uw situatie en voorkeuren passen. Neem hiervoor contact met ons op, of bezoek ons in onze showroom in Maassluis, waar u ook meteen deskundig advies krijgt.

De beste garantie op zakelijke verbouwingen

Wij verzorgen al onze zakelijke verbouwingen op professionele wijze, geheel volgens alle afspraken. Dit is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in zakelijke verbouwingen in Vlaardingen, Schiedam en omgeving. Wij bieden dan ook garanties die ver voorbij de gewone productgaranties gaan, zoals een volledige tevredenheid bij al onze klanten.Ook u bent dus volledig ontzorgd voor uw zakelijke verbouwing. Tijd dus om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee