Zakelijke verbouwing Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Voor uw zakelijke verbouwing in Naaldwijk, Hoek van Holland of ’s Gravenzande moet veel gebeuren. De beste specialisten moeten worden ingeschakeld, en een goede coördinatie en planning zijn essentieel. Daarnaast heeft u natuurlijk specifieke wensen voor de (her)indeling, inrichting en afwerking van uw kantoor of bedrijfspand. Hiervoor zoekt u een partij die u niet alleen begrijpt, maar die u ook meteen de beste oplossingen biedt. Alleen zo wordt uw zakelijke verbouwing een succes. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Helderheid bij uw zakelijke verbouwing in Naaldwijk, Hoek van Holland of ‘s Gravenzande

Omdat wij van alle markten thuis zijn, bieden wij het beste op het gebied van zakelijke verbouwingen. Zo leveren en installeren wij producten van exclusieve kwaliteit, of basisproducten met een eveneens uitstekende kwaliteit. Hiermee hebben wij een oplossing voor al onze klanten uit onder andere Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande. Hierbij houden wij rekening met het budget en leveren wij duidelijke offertes met daarin alle daadwerkelijke kosten voor de zakelijke verbouwing.

Tevredenheidsgarantie

Vanuit onze klantgerichtheid zetten wij ons bij ieder project volledig in. Of het nu om een gedeeltelijke verbouwing gaat, of een complete zakelijke verbouwing met alles erop en eraan. Hierbij gaan wij door tot onze klanten in Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande volledig tevreden zijn. Dit stelt ons in staat garanties te geven ver voorbij de standaard: een complete tevredenheidsgarantie! Zo heeft u volledige zekerheid over een perfecte zakelijke verbouwing.

Hoogste afwerkingsgraad

U wilt trots zijn op uw pand. Hier ontvangt u immers klanten, relaties of gasten. Bovendien wilt u zelf met uw collega’s werken in een goed verzorgd pand. Hiervoor is de hoogste afwerkingsgraad noodzakelijk bij een zakelijke verbouwing. Daarom werken wij in Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande uitsluitend met onze eigen specialisten. Dankzij dit team van ervaren monteurs, installateurs, schilders en aannemers, is perfectie niet alleen mogelijk: het is onze garantie!

Alle werkzaamheden voor zakelijke verbouwingen

U kunt ons inschakelen voor alle soorten zakelijke verbouwingen in de hele regio Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande. Zo zijn wij u van dienst bij het uitkiezen, installeren en monteren van uw nieuwe deuren, vloeren, inbouwapparatuur, inbouwmeubels, kasten, keukens en verwarming. Maar ook de technische werkzaamheden aan de indeling, inrichting, werking en afwerking van uw pand regelen wij tot in de puntjes. Denk hierbij aan het loodgieterswerk, schilderwerk en stucwerk, timmerwerk, elektrawerk, kitwerk, en zelfs het sloopwerkdat voorafgaat aan uw zakelijke verbouwing.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee