Zakelijke verbouwing Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Investeert u in een zakelijke verbouwing in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal? Doe dit verstandig en kies een oplossing die aansluit op uw situatie. Puur maatwerk dus, waarmee u uw planning en budget veiligstelt. Hierbij is het belangrijk én prettig dat u slechts één specialist heeft als aanspreekpunt. Iemand die vanuit aantoonbare expertise en ervaring alles organiseert en iedereen aanstuurt, en bovendien de kwaliteit van de werkzaamheden bewaakt. Dit is het type zakelijke verbouwing waar wij al ruim 20 jaar bekend om staan in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Wat voor zakelijke verbouwing?

Wat voor zakelijke verbouwing wilt u laten uitvoeren? Wat moet er verbouwd worden? Is er een gedeeltelijke opknapbeurt nodig, of moet uw kantoor grotendeels gestript en volledig gemoderniseerd worden? Wilt u muren, wanden, plafonds en vloeren installeren? Is er hierna professioneel stucwerk en spachtelputzen nodig? Wat er ook nodig is voor uw zakelijke verbouwing, wij regelen dit allemaal tot in de puntjes bij u in de regio Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal.

Alle mogelijke werkzaamheden

U kunt voor alle werkzaamheden terecht bij ons bedrijf. Dankzij onze brede expertise in zakelijke verbouwingen schakelt u ons in voor alles wat te maken heeft met zakelijke verbouwingen in Rhoon, Oud-Beijerland, Poortugaal e.o. Denk hierbij aan het installeren, monteren, plaatsen en vervangen van onderdelen zoals alarmsystemen, pvc-tapijten, projecttapijten, verlaagde plafonds, systeemplafonds, scheidingswanden, glaswanden, binnenwanden, wandafwerkingen, keukens, sanitair, elektra, armaturen en leidingen!

Deskundig advies over zakelijke verbouwingen

Bij een zakelijke verbouwing gaat u niet over één nacht ijs. Het gaat hier immers niet alleen om de stijl en inrichting. Ook het gebruiksgemak en de veiligheid zijn belangrijk. Hiervoor is een gedegen plan nodig, dat opgesteld is vanuit relevante technische expertise. Heeft u hier vragen over, wilt u meer informatie inwinnen over zakelijke verbouwingen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij adviseren u graag, telefonisch of bij u op locatie in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal.

Breed productaanbod voor zakelijke verbouwingen in de regio Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Het resultaat van uw zakelijke verbouwing moet leiden tot een fraai, representatief en prettig pand. Voor deze modernisering kiest u graag de juiste producten uit. Zoals deuren, (scheidings)wanden, tegels, vloeren of kastdelen. Hiervoor bieden wij divers aanbod met zowel uitstekende basisproducten als exclusieve designmerken. Zo kunt u uw pand in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal perfect op maat laten inrichten. Kom hiervoor eens naar onze showroom in Maassluis!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee