Zakelijke verbouwing Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Regel de zakelijke verbouwing voor uw pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp tot in de puntjes! Alles voor een prachtig resultaat, helemaal naar uw wensen. En volgens planning, binnen het budget. Allemaal met de beste aannemers, welke werkzaamheden er ook moeten gebeuren voor uw zakelijke verbouwing. Veel werk? Absoluut! Maar niet voor u. U hoeft alleen maar met ons te schakelen. Wij regelen de rest. Dat is wel zo makkelijk, en voordelig. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Alles voor uw zakelijke verbouwing in Den Haag, Ypenburg, Nootdorp e.o.

Bij een zakelijke verbouwing komen veel verschillende werkzaamheden kijken. Om te beginnen met het sloopwerk, wat veilig en vakkundig moet gebeuren. Hierbij moeten puin en afval verantwoord en snel worden afgevoerd. Daarna moet, afhankelijk van uw pand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp, zo snel mogelijk gestart worden met de aanvullende werkzaamheden die horen bij deze verbouwingen. Denk hierbij aan onder andere:

 • Constructiewerk (verzetten & plaatsen van muren en draagmuren)
 • Timmerwerk
 • Elektrawerk
 • Loodgieterswerk
 • Tegelzetten
 • Schilderwerk
 • Spachtelputzen
 • Stucwerk
 • Kitwerk
 • Sauzen plafond/wanden
 • Schilderwerk binnen/buiten

Meedenken en het juiste advies

Voor uw zakelijke verbouwing in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp heeft u natuurlijk zo uw eigen wensen. Bijvoorbeeld over de indeling van uw kantoor of bedrijfspand, en natuurlijk de stijl van uw inrichting. Ook dit kan veel zijn om uit te zoeken. Wilt u tijd besparen en meteen tot de juiste oplossingen komen? Overleg uw zakelijke verbouwing dan met onze specialisten. Wij horen graag uw wensen en adviseren tot in detail wat hiervoor de beste oplossingen zijn. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Regel uw zakelijke verbouwing in onze showroom

Uiteraard wilt u de producten waarmee u uw pand uitrust goed uitzoeken. Hierbij helpt het om deze goed te vergelijken, en deze in het echt te zien. Zo wordt alles snel duidelijk en ervaart u zelf ook hoe de producten werken. Bent u in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp gevestigd? Rij dan naar onze showroom in Maassluis (klein half uurtje rijden). Wilt u meer weten of advies over uw zakelijke verbouwing? Dan kunt u direct terecht bij onze adviseurs.

Alleen de beste producten

Wij bieden de beste producten voor uw zakelijke verbouwing. Denk bijvoorbeeld aan pvc-vloeren, stalen deuren, keukeninstallaties, schuifwanden, plafonddelen en armaturen, en nog veel meer. Dit zijn zowel kwaliteitsmerken met exclusieve designs, als voordelige maar kwalitatief hoogwaardige basisproducten. Met ons brede aanbod bieden wij al onze klanten in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp een oplossing op maat.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee