Zakelijke verbouwing Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een zakelijke verbouwing laten uitvoeren in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? Onze organisatie helpt u vanuit twintig jaar ervaring in uiteenlopende projecten voor diverse bedrijven. Hierdoor hebben wij een bestand met diverse specialisten opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om zakelijke verbouwing op hoog niveau af te ronden. Hierbij heeft u slechts ons als aanspreekpunt, zodat u niet alle werkzaamheden hoeft te organiseren en coördineren tussen diverse aannemers in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk. Neem nu contact met ons op, vraag onze voordelige offerte aan!

Alles geregeld voor uw zakelijke verbouwing

Er komen uiteenlopende werkzaamheden kijken bij zakelijke verbouwingen. Denk hierbij aan de sloopwerkzaamheden, het (ver)plaatsen van muren, timmerwerk, elektrawerk, loodgieterswerk, tegelzetten, stucwerk en schilderwerk. Al deze werkzaamheden regelen wij voor u. Het is dus niet nodig om diverse aannemers bij u in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk te regelen. Zo blijft voor u het hele proces overzichtelijk en prettig. Zo houdt u meer tijd en energie over voor uw eigen werkzaamheden!

De perfecte verbouwing: maatwerk

Dankzij ons brede aanbod met daarin uiteenlopende producten/diensten, bieden wij maatwerk voor elke zakelijke verbouwing. Hierbij heeft u ruime keuze uit prachtige designmerken, maar ook voordelige alternatieven met hoge kwaliteit. Zo blijft u binnen uw budget, maar krijgt u wel precies het bedrijfspand dat u voor ogen heeft. Woont of werkt u in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? Bezoek ons dan eens in onze showroom in Maassluis, waar u alles in het echt kunt zien! Hier krijgt u indien gewenst ook deskundig advis van onze adviseurs.

Zakelijke verbouwing met tevredenheidsgarantie

Dat wij zo snel en hierdoor voordelig werken, is te danken aan de brede expertise in ons team. Deze ervaring is opgedaan tijdens uiteenlopende werkzaamheden voor zakelijke klanten. Hierdoor is een zekere gewoonte voor hoge kwaliteit ontstaan, die ons in staat stelt meer garantie dan normaal te geven. Deze gaat voorbij de productgaranties: wij garanderen uw volledige tevredenheid over uw zakelijke verbouwing.

De oplevering van uw pand in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, e.o.

Ook het opleveren van uw pand moet zonder problemen verlopen. Immers wilt u na uw verbouwing zo snel mogelijk het pand in gebruik nemen. Dit zodat u uw klanten, relaties en collega’s zonder schroom kunt ontvangen in een gemoderniseerd en fraai pand. Wij besteden veel aandacht aan de afwerking en oplevering, waardoor ook u in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk snel weer verder kunt na de zakelijke verbouwing!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee