Zakelijke verbouwing Maassluis, Maasland en Maasdijk

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Uw perfecte zakelijke verbouwing in Maassluis, Maasland of Maasdijk? Wij verzorgen het. Met een vakkundige montage en installatie, en met de fraaiste producten. Denk aan inbouwapparatuur en inbouwmeubilair, sanitair, vloeren en alle andere producten die nodig zijn voor uw bedrijfspand. Zelfs het compleet strippen en herindelen van uw kantooroppervlak is een koud kunstje voor ons ervaren team! Hierdoor is het bovendien zeer voordelig, zoals u zult zien aan het voorstel dat wij u zullen doen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie, en vraag onze offerte aan!

Hoge kwaliteit voordelige tarieven

Uw zakelijke verbouwing wordt uitgevoerd vanuit ruim 20 jaar ervaring. Zodoende werken bij ons de meest vakkundige aannemers, installateurs en monteurs. Het resultaat hiervan ziet u aan de hoogste afwerkingsgraad, en de duurzame kwaliteit. Bovendien werken wij efficiënt, wat zorgt voor de voordeligste prijzen van Maassluis, Maasland en Maasdijk. In deze plaatsen komen wij vrijblijvend langsvoor adviesgesprekken.

Zekerheid en voordeel bij uw zakelijke verbouwing

Bent u verantwoordelijk voor de zakelijke verbouwing, dan wilt u zeker zijn dat uw budget veilig is. Deze mag niet zomaar overschreden worden. Het loont dan ook zeker een offerte op maat aan te vragen. Wij leveren deze met een vaste aanneemsom. Bovendien staan hierin ook alle producten, materialen en werkzaamheden duidelijk omgeschreven. Zo heeft u alle zekerheid die u nodig heeft voor een succesvolle zakelijke verbouwing in Maassluis, Maasland of Maasdijk.

Showroom voor zakelijke verbouwingen omgeving Maassluis, Maasland en Maasdijk

U heeft veel keuzes te maken voor én tijdens uw zakelijke verbouwing. Want welke indeling is het best voor uw pand in Maassluis, Maasland of Maasdijk? Welke producten passen hierbij? Wat is er mogelijk op basis van uw smaak en uw budget? Een verhelderend en vrijblijvend gesprek in onze showroom geeft helderheid. Vanuit onze rijke ervaring met zakelijke verbouwingen, gaan wij dieper in op deze onderwerpen. Zo ontdekt u snel en makkelijk precies wat u wilt en wat voor u mogelijk is.

Experts in (zakelijke) verbouwingen

Vooral voor een zakelijke verbouwing verwacht u de hoogste mate van professionaliteit, en natuurlijk ruime ervaring. Bij ons hoeft u niets minder te verwachten. Wij hebben immers een team met de beste experts in hun vakgebied. Zoek dus niet verder naar de verschillende aannemers die nodig zijn voor uw zakelijke verbouwing: wij regelen dit voor u, zodat alles perfect wordt uitgevoerd bij u in Maassluis, Maasland of Maasdijk.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee