Zakelijke verbouwing Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Investeert u in een zakelijke verbouwing in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht? Hierbij kan er een hoop op u afkomen. Want u wilt de hoogst mogelijke kwaliteit krijgen, uw planning en budget veiligstellen en precies de juiste experts inschakelen. Hierbij telt de ervaring van uw verbouwings bedrijf voor twee. Schakel daarom ons in voor uw zakelijke verbouwing! Wij beschikken over jarenlange ervaring, opgedaan tijdens talloze projecten in de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Wij laten alles perfect verlopen. Neem nu contact op en vraag onze offerte aan.

Uw zakelijke verbouwing in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht op úw manier

Natuurlijk heeft u zo uw eigen wensen en ideeën. Vooral als het over de specifieke indeling en inrichting van uw pand gaat. Daarnaast heeft u een eigen budget. Wat betekent dit voor uw zakelijke verbouwing in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, of Papendrecht? Met ons kunt u alles precies naar wens laten uitvoeren, omdat wij maatwerk leveren. Door met u te overleggen en te adviseren, komen wij tot een passende oplossing. Hierbij is ons productaanbod van grote meerwaarde: wij bieden zowel exclusieve designmerken als hoogwaardige basisproducten (betaalbare alternatieven).

Plan uw zakelijke verbouwing in onze showroom

Wilt u onze producten in het echt zien en vergelijken? Slim, want zo komt u sneller tot de passende keuzes voor uw zakelijke verbouwing. Wees hiervoor welkom in onze showroom in Maassluis. Deze bereikt u snel vanuit Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht: binnen een half uur staat u in onze winkel, en krijgt u deskundig en persoonlijk advies van onze expert.

Alle werkzaamheden voor uw verbouwing

Bijna geen kantoor of bedrijfspand is hetzelfde. Dit geldt ook voor uw kantoor. Misschien wilt u deze opnieuw laten inrichten, op een geheel andere manier indelen, of compleet laten strippen. Voor dit soort zakelijke verbouwingen zijn diverse werkzaamheden vereist zoals leidingwerk, elektra, muren en plafonds, en de afwerking. Deze verzorgen wij stuk voor stuk, tot in de puntjes.

Totale garantie

Wij verzorgen uw zakelijke verbouwing compleet volgens afspraak. Dit is het resultaat van onze ruim 20 jaar ervaring in zakelijke verbouwingen in de hele regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Hiermee zijn wij in staat om altijd de beste garanties te bieden, naast de standaard garanties die gelden voor de producten zelf. Wij werken voor uw volledige tevredenheid, en geven dus tevredenheidsgarantie. Zo heeft u zekerheid tijdens uw hele zakelijke verbouwing.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP PRETTIG WERKEN! * ⭐