Zakelijke verbouwing Monster, Poeldijk en Kijkduin

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Uw zakelijke verbouwing in Monster, Poeldijk of Kijkduin verdient de beste aanpak. Laat daarom de werkzaamheden uitvoeren door een specialist. Bijvoorbeeld als het gaat om het verwijderen of (ver)plaatsen van uw plafonds, binnenwanden, glaswanden, of vloeren. Of het uitvoeren van cosmetische aanpassingen met lichtarmaturen en scheidingswanden. Hiervoor wilt u persoonlijk maatwerk krijgen. Alleen zo zorgt uw zakelijke verbouwing voor een compleet nieuw pand, geheel naar uw wensen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Waarom ervaring telt bij zakelijke verbouwingen

Wat de meerwaarde is van ervaring bij een zakelijke verbouwing? U komt niet snel voor verrassingen te staan, omdat wij al twintig jaar de meest diverse projecten verzorgen in Monster, Poeldijk en Kijkduin. Zo is er nog maar weinig dat ons team met specialisten nog kan verrassen. Ook ziet u onze ervaring terug in het resultaat: de kwaliteit en duurzaamheid zijn van het hoogste niveau. Bovendien zijn de werkzaamheden, welke deze ook mogen zijn, hierdoor snel voltooid, wat voor een voordelige prijs zorgt.

Helderheid voor u zakelijke verbouwingen in Monster, Poeldijk en Kijkduin

U wilt natuurlijk precies weten waar u aan toe bent, overal tijdens het proces van uw zakelijke verbouwing. Ook hiervoor doet u er goed aan ons in te schakelen: onze communicatie is kraakhelder, waardoor het gehele proces prettig en zonder oponthoud verloopt. U heeft maar één aanspreekpunt met wie u alles afstemt, zonder dat u alles aan verschillende partijen in Monster, Poeldijk en Kijkduin moet doorgeven. Dat werkt wel zo makkelijk en prettig!

Offerte ontvangen?

Wilt u een voordelige, professionele offerte ontvangen voor uw zakelijke verbouwing? Wij stellen deze graag voor u op. Wat u hieraan zal opvallen is niet alleen de voordelige prijs, maar ook de duidelijke beschrijving van alle werkzaamheden. Deze staan duidelijk en overzichtelijk onder elkaar. Bovendien staat de aanneemprijs vast, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent bij deze zakelijke verbouwing in Monster, Poeldijk of Kijkduin. Vraag deze offerte nu bij ons aan!

Alle producten & mogelijkheden

Om een goed beeld te krijgen van alle verschillende producten die u kunt krijgen voor uw zakelijke verbouwing, loont het om eens langs te komen in onze showroom in Maassluis. Deze bereikt u snel vanuit de omgeving van Monster, Poeldijk en Kijkduin. Hier kunt u alle producten, van deuren tot vloeren en inbouwmeubilair, in het echt bekijken en vergelijken. U kunt hier ook meteen de mogelijkheden met ons bespreken voor uw zakelijke verbouwing.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee