Zakelijke verbouwing Schipluiden, Delft en Delfgauw

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Uw huidige pand aanpakken middels een zakelijke verbouwing in Schipluiden, Delft of Delfgauw? Zodra de ideeen op papier staan begint het echte werk: het slopen en verwijderen van oude muren, wanden, plafonds, vloeren en wellicht zelfs de indeling. Belangrijk om ook goed op het budget letten, want een zakelijke verbouwing kan een zeer omvangrijk project worden. Hierbij let u natuurlijk ook goed op de geleverde kwaliteit. Allemaal redenen om ons in te schakelen voor uw zakelijke verbouwing in Schipluiden, Delft of Delfgauw! Neem nu contact met ons op!

Complete verzorging van uw zakelijke verbouwing

Wat verzorgen wij voor uw zakelijke verbouwing? Alles wat er moet gebeuren! Denk aan het uitvoeren van professioneel schilderwerk, timmerwerk, loodgietwerk, elektrawerk, stucwerk, spachtelputzen en tegelzetten. Maar ook alle sloopwerkzaamheden en de montage van installaties, meubelen, vloeren en deuren. Zelfs de afwerking met scheidingswanden en armaturen regelen wij bij u in Schipluiden, Delft en Delfgauw.

Aansturing & planning; wij regelen het!

In totaal komen er talloze verschillende werkzaamheden kijken bij uw zakelijke verbouwing. Een complex project dus, waarvoor alle specialisten perfect moeten worden aangestuurd. Dit is belangrijk voor zowel uw planning als uw budget. Gelukkig hoeft u dit niet zelf te doen. Wij werken met de beste specialisten in de regio Schipluiden, Delft en Delfgauw, die wij zelf aansturen. Met ons heeft u maar één aanspreekpunt. Hiermee wordt uw zakelijke verbouwing een prettig proces.

Altijd de juiste producten naar uw smaak

Niet alleen heeft u zo uw eigen wensen voor uw pand, ook heeft u te maken met de grenzen van uw budget. Deze bepaalt meestal welke inrichting mogelijk is voor de zakelijke verbouwing. Wij zijn echter van alle markten thuis: wij bieden u de breedste keuze van de hele regio Schipluiden, Delft en Delfgauw. Van goede basisproducten tot exclusieve designmerken. Wat u ook kiest, de kwaliteit is altijd volwaardig, zodat uw zakelijke verbouwing het resultaat oplevert zoals u dat voor ogen heeft.

Onze showroom voor uw zakelijke verbouwing in Schipluiden, Delft, Delfgauw e.o.?

Wilt u alle producten waaruit u kunt kiezen eerst in het echt zien? Verstandig, want zo komt u sneller tot de juiste keuze. Door de verschillende producten te vergelijken, weet u straks precies wat alle mogelijkheden zijn. Bezoek hiervoor onze showroom in Maassluis, zeker als u in Schipluiden, Delft of Delfgauw bent gevestigd. Hier krijgt u deskundig advies op maat van ervaren medewerkers. Vraag ook direct onze vrijblijvende offerte aan, dan krijgt u al meteen een goed beeld van onze mogelijkheden en scherpe tarieven.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee