Zakelijke verbouwing Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een zakelijke verbouwing laten uitvoeren in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen? Hiervoor moet veel geregeld worden. Zo moeten niet allen de beste specialisten ingeschakeld worden, ook moeten uw planning en budget niet overschreden worden. Natuurlijk heeft u ook zo uw eigen wensen voor het (her)indelen, inrichten en afwerken van uw pand. Daarom zoekt u een vakman die u volledig begrijpt, en hiervoor de beste oplossingen aandraagt. Dit maakt uw zakelijke verbouwing tot een prettig en succesvol project. Wij garanderen het beste resultaat. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Wat doen wij voor uw zakelijke verbouwing?

Wat voor zakelijke verbouwing u ook wilt laten uitvoeren, u kunt ons hiervoor inschakelen. Zo monteren en installeren wij alle inbouwapparatuur, kasten, deuren, vloeren, verwarming en keuken(s). Hiernaast verzorgen wij alle technische werkzaamheden die hierna nodig zijn. Zoals onder andere het constructiewerk, timmerwerk, loodgieterswerk, stucwerk, schilderwerk, kitwerk, tegelwerk en elektrawerk. Moet uw pand compleet gestript worden? Ook dit regelen wij voor uw zakelijke verbouwing in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen.

Hoogste kwaliteit in afwerking

U wilt al uw klanten, relaties en gasten met gepaste trots kunnen ontvangen, in een professioneel bedrijfspand. Of u wilt, net zoals uw collega’s, simpelweg werken in een prettige werkomgeving. Investeer daarom in de hoogste afwerkingsgraad voor uw zakelijke verbouwing. Wij hebben hiervoor een speciaal team dat bestaat uit de beste vakspecialisten van Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen. Deze ervaren aannemers, installateurs, monteurs en schilders leveren de hoogste kwaliteit in afwerking. Wij bieden u dan ook een volledige tevredenheidsgarantie!

Tevredenheidsgarantie

Bij iedere zakelijke verbouwing zetten wij ons volledig in voor een perfect resultaat. Dit kan een gedeeltelijke verbouwing zijn, of juist een complete modernisering van een pand. Onze klanten in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen zijn gewend dat wij hiervoor de beste kwaliteit leveren. Wij zijn zelfs in staat u garanties te geven die veel verder gaan dan de standaard productgaranties. Met onze tevredenheidsgarantie weet u zeker dat uw zakelijke verbouwing perfect wordt afgerond.

Helderheid bij zakelijke verbouwingen in Wassenaar, Voorschoten, Scheveningen en omstreken

Wij bieden het beste voor alle zakelijke verbouwingen. Dit dankzij het feit dat ons productaanbod niet alleen bestaat uit exclusieve designproducten, maar ook uit voordeligere basisproducten van eveneens hoge kwaliteit. Zo haalt u in Wassenaar, Voorschoten of Scheveningen hoe dan ook het beste in huis. Hierbij blijven uw persoonlijke wensen en uw budget de uitgangspunten. Dit ziet u terug in onze vrijblijvende offerte voor uw zakelijke verbouwing. Vraag deze direct bij ons aan, neem nu contact met ons op!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Ons werkgebied

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving. Zo hebben wij klanten in o.a. Barendrecht, Dordrecht, Den Haag, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Nieuwekerk, Rhoon, Rotterdam, Delft, Vlaardingen, Wassenaar, Wateringen en Westerlee