Nieuw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u een nieuw kantoor laten inrichten of verbouwen in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? Moeten stijl, functie en productiviteit samenkomen tot één professioneel geheel? Schakel dan nu de hulp in van uw lokale expert. Dit is Kantoren Verbouwen, een initiatief van MultiKeuken en Bad, dé kantoorspecialist met de meest diverse en rijke ervaring. Hier krijgt u precies de oplossing die u zoekt. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, hoe wij een succes van elk nieuw kantoor maken. Kijk nu naar onze projecten en neem direct contact met ons op.

Maak kennis met uw nieuwe kantoor in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Wilt u weten hoe fraai een nieuw kantoor eruit kan zien? Bezoek dan eens onze showroom in Maassluis, die u snel en gemakkelijk bereikt vanuit Vlaardingen, Schiedam en omstreken. Bespreek met onze adviseurs al uw ideeën, en kom tot een deskundig advies met een concreet plan. Vraag ook geheel vrijblijvend een offerte aan. Schroom niet en bezoek vooral onze showroom, zet met ons de eerste zelfverzekerde stap naar een nieuw kantoor als ideale plek voor werken en zakendoen!

Is een ‘nieuw kantoor’ snel en makkelijk te regelen?

Bent u van plan uw nieuwe kantoor(interieur) meteen te moderniseren, of wilt u uw huidige pand eindelijk eens renoveren? In beide situaties biedt Kantoren Verbouwen bij uitstek de beste en snelste oplossing. Het verbouwen en inrichten van een nieuw kantoor is onze specialisatie. Al ruim 20 jaar bedienen wij diverse klanten in en buiten Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Wij zijn uw one-stop-shop voor alles omtrent verbouwingen. Wij ontzorgen u volledig met ons totaalpakket.

Werkzaamheden voor elk nieuw kantoor

Welke werkzaamheden ook nodig zijn voor een nieuw kantoor: het is ons vak. Wij doen precies wat u nodig heeft om nieuw elan in uw interieur te brengen. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe deuren, wanden, plafonds of andere interieurelementen. Waar nodig verzorgen wij ook uw elektra, en het water en gas. Alles wordt netjes, efficiënt en veilig verzorgd. Alleen zo wordt u nieuwe kantoor de aantrekkelijkste (werk)plek! Op onze projectenpagina vindt u hier meer ‘bewijs’ van!

Alles op maat

Natuurlijk heeft u persoonlijke wensen, voorkeuren en een budget voor een nieuw kantoor. Ook daarom kiest u voor de aanpak van Kantoren Verbouwen. Met onze persoonlijke en doelgerichte aanpak zorgen wij voor transparante kosten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. U krijgt één vast aanspreekpunt voor een prettig communicatie en totale ontzorging. Van ontwerp tot oplevering. Want zo hoort het bij het realiseren van een nieuw kantoor.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen