Uw kantoor-interieur met sprankelend design in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Laat uw kantoor-interieur opleven met een persoonlijk design in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis! Maak hiervoor kennis met de ontwerpers van Kantoren Verbouwen. Ons ontwerp combineert stijl, moderniteit en klasse met de benodigde functionaliteit. Zo is uw interieur klaar voor de toekomst als inspiratie voor klanten én werknemers. Neem contact op en geef uw bedrijfsidentiteit een nieuwe dimensie!

Uw kantoor interieur design en -realisatie: snel geregeld!

Ontspan en laat het zware werk aan ons over. Van de vroegste designs tot de definitieve oplevering van uw interieur, staan wij voor een gestroomlijnde service. Elke fase gaat naadloos over in de volgende. Ons team bestaat dan ook uit de meest getalenteerde specialisten van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Zij zullen uw ideeën vakkundig vertalen naar een design met visie, dankzij een heldere communicatie. Hierbij is uw eigen projectleider uw enige aanspreekpunt, voor een correcte en snelle werkwijze. Zo stapt u uiteindelijk uw ideale interieur binnen – schoon, fris en klaar voor actie!

Een maatwerk design voor elk kantoor-interieur

Vanuit onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en verbouwen van bedrijven, bieden wij een bijzondere werkwijze. Dankzij een goede vertaling van idee naar design, maar ook ervaring in het realiseren van professionele kantoorruimtes, creëren wij een kantoor-interieur dat klanten aantrekt, teams verbindt en de productiviteit stimuleert, of het nu een royale ontvangstruimte of een specifieke werkplek betreft. Wij ontwerpen al meer dan 20 jaar op maat en leveren bovendien vanuit ons voordelige productengamma.

Design om te bekijken!

Wilt u zelf zien waarmee u uw kantoor het beste design kunt geven? U kunt dan alle materialen, kleuren en producten goed vergelijken. Kom hiervoor naar onze showroom in Maassluis. Deze bereikt u zeer snel en makkelijk vanuit zowel Vlaardingen als Schiedam. Wees van harte welkom en ga vrijblijvend in gesprek met onze adviseurs!

Gemaakt voor en door succes

Kies voor een kantoor interieur design van Kantoren Verbouwen, voor twintig jaar ervaring in het creëren van verfijnde kantoorruimtes in de hele regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Bij ons kunt u rekenen op een:

  • Flexibele service: wij houden altijd rekening met uw bedrijfsvoering en agenda.
  • Tevredenheidsgarantie: volledige tevredenheid voor uw kantoorinterieur. We sluiten het project pas af als u tevreden bent.
  • Bewezen staat van dienst: bekijk de vele voorbeelden op deze website van onze eerdere design-projecten.

Onze offerte: luxe design binnen handbereik!

We maken ook onze offertes inspirerend en overtuigend, door alle kosten helder te presenteren, zodat u niet voor onverwachte veranderingen komt te staan. Zowel het interieur design als de realisatie van uw kantoorinterieur zal dus binnen budget blijven. Deze werkwijze verklaart ons jarenlange succes!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen