Uw eigen luxe kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis!

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Uw eigen luxe kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis laten realiseren? Hiermee heeft u meer dan een werkplek: uw interieur wordt een afspiegeling van uw kwaliteit en succes. Een inspirerende omgeving waarin u en uw collega’s prettig en productief kunnen werken. Een herkenbaar en aantrekkelijk kantoor voor al uw relaties en klanten. Kies daarom voor uw eigen unieke luxe kantoor dat is ontworpen, verbouwd en/of ingericht door de grootste expert in uw regio. Neem hiervoor nu contact met op met Kantoren Verbouwen!

Hoe komt uw luxe kantoor eruit te zien?

U heeft zo uw eigen wensen, die met de inzichten van onze adviseurs nóg beter worden. Vanuit ruim 20 jaar ervaring krijgt u inzicht in alle belangrijke esthetische én praktische overwegingen die komen kijken bij de realisatie van een luxe kantoor. Hierbij wordt ook rekening gehouden met uw budget en bijpassende oplossingen. Ontwikkel uw visie verder en laat u deskundig adviseren. Kom naar onze showroom in Maassluis, die u ook snel bereikt vanuit Vlaardingen en Schiedam. Hier ontdekt u hoe uw luxe kantoor eruit komt te zien!

Ontdek uw luxe kantoor in onze showroom

Als u écht inspiratie wilt opdoen, bezoekt u onze showroom in Maassluis. Want hier ziet u de beste producten en trends op het gebied van hedendaagse luxe kantoorinrichting. U ziet én voelt de kwaliteit van de verschillende materialen, texturen en kleuren. Zo maakt u veel sneller en makkelijker de juiste keuzes uit de topmerken óf de alternatieve producten. U bereik onze showroom snel en makkelijk vanuit zowel Vlaardingen en Schiedam als de regio.

Uw luxe kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis begint met maatwerk

Voor uw luxe kantoor heeft u maatwerk nodig. Hierbij hoort een uitgebreide keuze uit diverse producten voor de luxe kantoorinrichting. Zo krijgt u het beste voor uw investering. Daarom denken wij na over al uw specifieke wensen en behoeften, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Met onze transparante offerte geven wij goed overzicht en inzicht, waarbij de prijzen vaststaan en u geen onverwachte veranderingen hoeft te verwachten.

100%-tevredenheidsgarantie

Uw investering in een luxe kantoor verdient zekerheid. Daarom streven wij naar uw volledige tevredenheid over ons passende ontwerp en voorstel. Maar ook de realisatie moet perfect zijn: wij sluiten uw project pas af als u volledig tevreden bent. Wij geven dan ook een 100%-tevredenheidsgarantie op uw luxe kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis. En zelfs hierna blijven wij altijd beschikbaar voor professionele nazorg.

Uw lokale expert

Wij zijn dé expert in luxe kantoren in de regio. Vanuit onze ruime ervaring leveren wij altijd originele ontwerpen en oplossingen. Dankzij onze professionele planning en budgetbewaking, doorloopt u een professioneel proces voor uw kantoor.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen