Uw kantoor, onze ideeën in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis!

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u frisse, nieuwe kantoor ideeën opdoen voor uw pand/kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? Bij ons vindt u uw creatieve draai! Met onze geïnspireerde werkwijze veranderen wij samen uw kantoor in een creatieve en productieve omgeving. U creëert hiermee zoveel meer dan slecht een goede werkplek: u draagt bij aan het succes, de productiviteit en de beleving van uw organisatie. Hiervoor ontwerpen én realiseren wij een geheel eigen ontwerp op maat. Dus neem hiervoor nu contact met ons op en maak kennis met onze adviseurs en ontwerpers!

Professionele kantoor ideeën én realisatie in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Bij Kantoren Verbouwen krijgt u het beste creatieve ideeën en praktische ontwerpen. Het bedenken en uitvoeren hiervan krijgt extra kwaliteit. Voor de uitvoering kunt bovendien rekenen op vaste prijzen, zodat uw budget onder controle blijft. Prettig en efficiënt is ook uw vaste aanspreekpunt waarmee u alles regelt en communiceert. U krijgt bovendien de beste monteurs, installateurs en schilders van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis in uw pand, zonder dat u hiervoor zelf iets hoeft te doen! Na voltooiing heeft u een schoon opgeleverde ruimte en bent u klaar voor de toekomst.

Bezoek ons voor de beste ideeën!

Bij Kantoren Verbouwen maken wij graag kennis met u in onze showroom. Wees van harte welkom en ontdek met welke ideeën en oplossingen u uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en omstreken kunt laten opleven. Want alleen in het echt krijgt u de beste ideeën. Bijvoorbeeld als u de producten en materialen van diverse kwaliteitsmerken ziet waarmee u uw kantoor kunt inrichten. De verschillende structuren, kleuren en de hoge kwaliteit zullen u inspireren. Kom hiervoor naar in onze showroom in Maassluis!

Advies over uw ideeën nodig?

Hoe komt u op de beste ideeën waarin u tevens rekening houdt met de visuele, praktische én technische aspecten? Door te praten met de ervaren kantoorverbouwers voor de hele regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis: Kantoren Verbouwen, een initiatief van MultiKeuken en Bad. Wij beschikken over ruimte kennis en ervaring. Ga dus in gesprek met onze adviseurs. Heeft u samen met hen het beste idee bedacht, laat deze dan direct uitvoeren. Uw kantoor voldoet straks aan al uw wensen, dat verzekeren wij met onze 100% tevredenheidsgarantie!

Creatieve ideeën voor Vlaardingen, Schiedam en Maassluis!

Bij diverse bedrijven in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis hebben wij het kantoorinterieur naar een hoger plan getild. Na 20 jaar actief te zijn geweest, hebben wij een sterk gevoel opgedaan voor design, kantoorontwerp, ontwerptrends en kantoorverbouwingen. Het is deze ervaring in ontwerp én uitvoering dat wij u de allerbeste kantoor ideeën bieden. Vind samen met ons de balans in uw esthetiek, functionaliteit en budget. Creëer een vernieuwde werkplek die voor mensen werkt!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen