Een modern kantoor met de fraaiste inrichting van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis

Specialist op het gebied van totale kantoor verbouwingen.

Ook voor u een passende oplossing!

Specialist in kantoor verbouwingen

Wij zijn al ruim 20 jaar uw specialist op het gebied van totale binnenverbouwingen compleet ontzorgt zoals: keukens, badkamers, schuifwandkasten, inbouwapparatuur en tegels.

Nu specialiseren wij ons ook in kantoor verbouwingen!

Wilt u investeren in een prachtig modern kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? Verbeter het imago van uw bedrijf én de sfeer op uw werkvloer. Laat uw moderne inrichting perfect aansluiten op uw identiteit, bedrijfsvoering én uw budget. Kies hiervoor het meest getalenteerde en ervaren team van verbouwers. In Vlaardingen, Schiedam en Maassluis is dat Kantoren Verbouwen, een initiatief van MultiKeuken en Bad. Bij ons krijgt u deskundig advies, de beste producten én de perfecte realisatie van uw nieuwe inrichting. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Wat voor inrichting past bij een modern kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis ?

De inrichting van een modern kantoor gaat over veel meer dan alleen het zichtbare. Wilt u aan deze moderne tijd voldoen, dan moet uw kantoor ook over de juiste indeling en faciliteiten beschikken. Daarbij hoort een ontwerp met veel licht, een prettig kleurenschema en een indeling die aansluit op uw specifieke bedrijfsvoering. Dit inspireert klanten, relaties, werknemers en alle bezoekers van uw kantoor in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis.

De beste ideeën voor úw inrichting

Vanuit onze ervaring helpen wij u snel aan een modern kantoor met de juiste inrichting. Dit is uniek maatwerk: wij luisteren naar al uw wensen en behoeften. Uiteraard dragen wij zelf ook ideeën aan voor een modern kantoor. Hiervoor is een gesprek met onze adviseurs zeer waardevol. Samen komen wij tot een modern interieur dat in alle opzichten bij uw bedrijf past. Iets wat altijd te zien zal zijn uw kantoor! Vraag een vrijblijvende offerte aan. Bent u gevestigd in Vlaardingen, Schiedam of Maassluis? Wees van harte welkom in onze showroom in Maassluis!

Inrichting in de praktijk?

Na het ontwerp en plannen van uw nieuwe inrichting en verbouwing, is het tijd voor de realisatie. Ook die moet aansluiten op uw bedrijf, zodat u gewoon door kunt blijven werken en minimaal overlast heeft. Om het voor u overzichtelijk te houden, krijgt u één vast contactpersoon die uw traject tot verzorgt. Zo blijven planning en budget ook veilig en komt u niet zomaar voor verrassingen te staan. U kunt zich blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden. Dit is de werkwijze die wij al meer dan 20 jaar hanteren voor vele bedrijven.

Perfectie voor de inrichting van uw moderne kantoor

Ons doel is topkwaliteit. Of het nu gaat om producten, materialen of werkzaamheden. Hierop geven wij dan ook extra ruime garanties. Zo beschouwen wij ons werk pas als voltooid als u volledig tevreden bent. Voorbeelden zien van ons werk? Bekijk dit op onze website: onze eerder afgeronde projecten. Ook uw kantoor modern laten inrichten? Neem contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met het verbouwen van uw kantoor?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Kantorenverbouwen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

Populaire diensten in Vlaardingen en Omgeving

De showroom is gevestigd in Maassluis. Ons werkgebied beslaat een ruime omgeving rondom Vlaardingen. In Vlaardingen en omgeving zijn de populaire diensten onder andere: realiseren hip kantoor, kantoor ideeën, kantoor inrichting design, kantoor laten inrichten, kantoor ontwerpen, kantoorinrichting ideeën, luxe kantoor, modern kantoor, nieuw kantoor, kantoor ontwerp en kantoor verduurzamen